Orhangazi otoyol kavşağında kamyonet kaza yaptı

Bursa Orhangazi'de otoyol kavşağında kamyonet kaza yaptı. Sürücü, hafif sıyrıklarla kazadan kurtuldu. Kaza detayları burada.

Haber Giriş Tarihi: 08.11.2023 12:58
Haber Güncellenme Tarihi: 08.11.2023 12:58

Bursa'nın Orhangazi ilçesinde, Gebze-Orhangazi-İzmir otoyolu, Orhangazi kavşağında meydana gelen bir kaza sırasında bir kamyonet kontrolden çıktı, bariyere çarptı ve devrildi. Kazada bulunan kamyonet sürücüsü şans eseri kazayı hafif sıyrıklarla atlattı.

Kaza, saat 10.00 sularında Bursa yönünden gelip İstanbul yönüne doğru ilerleyen Muhammet Şükrü Öztürk (38) tarafından kullanılan 35 AVC 716 plakalı kapalı kasalı kamyonetin Orhangazi kavşağında meydana geldi. Araç, kontrolden çıkarak bariyere çarptı ve devrildi, kamyonet hurdaya döndü.

Kazayı gören diğer sürücüler, olayı hemen yetkililere ihbar etti. Olay yerine acil sağlık ekipleri ve polis çağrıldı. Sağlık ekipleri, devrilen kamyonetten sürücü Muhammet Şükrü Öztürk'ü çıkardı ve ambulansta tedavi edildi. Şans eseri, sürücü kaza sırasında hafif sıyrıklarla kurtuldu.

Kaza sonrasında hasar gören kamyonet, çekici yardımıyla yerinden kaldırıldı. Jandarma ve polis ekipleri olayla ilgili inceleme başlattılar.