Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Haftalık Mesaisi Sosyal Medyada Paylaşıldı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 23-29 Ekim tarihlerindeki haftalık mesaisi, sosyal medya üzerinden kabul ve programlarla paylaşıldı.

Haber Giriş Tarihi: 30.10.2023 12:09
Haber Güncellenme Tarihi: 30.10.2023 12:09

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 23-29 Ekim tarihlerindeki haftalık mesaisi, "Erdoğan Dijital Medya" hesabı aracılığıyla sosyal medyada paylaşıldı. İşte Erdoğan'ın o hafta içerisinde gerçekleştirdiği kabuller ve programlar:

24 Ekim Salı: Cumhurbaşkanı Erdoğan, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ve Yargıtay Cumhuriyet Başsavcısı Bekir Şahin ile Türk Devletleri Teşkilatı başsavcılarını kabul etti. Aynı gün AK Parti Merkez Yürütme Kurulu (MYK) toplantısına başkanlık yaptı.

25 Ekim Çarşamba: Erdoğan, AK Parti TBMM Grup Toplantısı'nda önemli bir konuşma gerçekleştirdi. Aynı gün HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu ve DSP Genel Başkanı Önder Aksakal'ı kabul etti.

26 Ekim Perşembe: Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından düzenlenen 8'inci Aile Şurası programına katılan Erdoğan, aynı gün Türkmenistan Devlet Başkanı Serdar Berdimuhamedov'u ve heyetini ağırladı.

27 Ekim Cuma: Cumhurbaşkanı Erdoğan, İstanbul'da Somali Cumhurbaşkanı Hasan Şeyh Mahmud ile görüştü.

28 Ekim Cumartesi: İstanbul'da düzenlenen "Büyük Filistin Mitingi"ne katılarak bir konuşma yaptı.

29 Ekim Pazar: Cumhuriyet'in 100. yıl dönümü vesilesiyle Ankara ve İstanbul'da gerçekleştirilen etkinliklere katıldı ve İstanbul'daki etkinlikte millete sesleniş konuşması gerçekleştirdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın haftalık programı, sosyal medya üzerinden paylaşılmasıyla kamuoyuna ulaştı.

Editör : Hakan Sert