Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin'den 'okullar 4 güne düşecek' iddiasına yanıt!

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, canlı yayında önemli açıklamalarda bulundu. Bakan Tekin, 'Okullar 4 güne düşecek' iddiasına da "Kesinlikle asılsız bir iddia" diyerek yanıt verdi.

Haber Giriş Tarihi: 16.09.2023 16:26
Haber Güncellenme Tarihi: 16.09.2023 16:26

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, canlı yayında, eğitimde öğretmene mülakat konusu ile ilgili açıklamalar yaptı ve sürecin tüm detaylarını anlattı.

Bakan Tekin, sosyal medyada dolaşan 'Okullar 4 güne düşecek' iddiasını da yalanlayarak "Kesinlikle asılsız bir iddia. Böyle bir şey yok. Bunlar tamamen şehir efsanesi." ifadelerini kullandı.

'OKULLAR 4 GÜNE DÜŞECEK' İDDİASI

Valla o kadar enteresan şeyler söyleniyor ki... Nereden çıkarıyorlar bilmiyorum. Mesela geçenlerde çok sevdiğim bir dostum mesaj yazmış; 'Okulları 4 güne düşürüyormuşsunuz.'

Benim hiç böyle şeyim yok. Duymadım. Sonra bir baktım sosyal medyaya bir gazete haber yapmış; Milli Eğitim Bakanı açıkladı. Nerede açıkladım, yok. Ne dedim, yok. Yok öyle bir şey. Kesinlikle asılsız bir iddia. Böyle bir şey yok. Hatta o gün deprem bölgesinde bir yerdeydik. Bir çocuk ağlayarak geldi; 'Okullarımızı 4 güne düşürmüşsünüz.' Bunlar tamamen şehir efsanesi.