İrem Derici'nin yeni aşkı

İrem Derici'nin yeni aşkı: Gökhan Fırat ile mutlu bir ilişki başladı.Haberin detayları burada.

Haber Giriş Tarihi: 08.11.2023 08:29
Haber Güncellenme Tarihi: 08.11.2023 08:29

Ünlü şarkıcı İrem Derici'nin aşk hayatı, son dönemde dikkat çeken bir gelişme yaşadı. İrem Derici, 8 ay süren bir ilişkiden sonra Atakan Işıktutan ile yollarını ayırdı. Ayrılıklarının nedeni olarak yoğun iş tempolarını ve birbirlerine ayıramadıkları zamanı gösterdiler. İrem Derici, "Korkunç yoğun tempolarda çalışıyoruz ve yorgunuz. Birbirimize vakit ayıramaz olduk. Ayrılmamızın mantıklı olacağını düşündük" açıklamasını yapmıştı.

Ancak aşk acısı çekmeyen İrem Derici, kısa süre sonra yeni bir ilişkiye adım attı. Bu yeni aşkın adı Gökhan Fırat olarak açıklandı. İrem Derici, sosyal medya hesabından son birkaç gün içerisinde çektikleri fotoğrafları paylaşarak bu ilişkiyi resmiyete döktü. Ancak en dikkat çeken kare, İrem Derici'nin yeni sevgilisi Gökhan Fırat ile el ele verdiği poz oldu. Yönetmen Gökhan Fırat da bu paylaşımı kendi hesabından kalp emojisiyle onayladı.

Ayrıca, İrem Derici ve Gökhan Fırat arasındaki aşk dolu mesajlar da sosyal medyada dikkat çekti. İrem Derici, sevgilisini etiketleyerek yaptığı bir yorumda "Yazlarına, kışına talibim" dedi. Gökhan Fırat ise "Söz seninim, gelirim en beterine" şeklinde karşılık verdi. Bu romantik atışmalarla çift, ilişkilerini sosyal medyada tüm dünyaya duyurdu. İrem Derici, "4 mevsim sendeyiz sevgilim" cevabıyla aşkını ilan etti.