Başkan Aktaş, BUSİAD'a gelecek projeleri anlatıyor

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, BUSİAD Derneği'nde gerçekleşen toplantıda geçmiş dönem ve gelecek dönem projelerini anlatıyor.

Haber Giriş Tarihi: 01.02.2024 19:55
Haber Güncellenme Tarihi: 01.02.2024 19:55
haberinanalizi.com

BURSA / GÜLSÜN ARSLAN 

Toplantı, BUSİAD evinde gerçekleşti ve yönetim kurulu başkanı Buğra Küçükkayalar açılış konuşmasını yaparak Başkan Aktaş'a teşekkürlerini iletti.

Başkan Aktaş ise konuşmasında gelecek dönem için planlanan projelerini detaylarıyla paylaştı.

"İŞİMİZ GÜCÜMÜZ BURSA"

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, konuşmasına Bursa'nın güzelliklerine vurgu yaparak başladı. "Hepimiz Bursa'da yaşıyoruz. Bursa'nın sorunlarını biliyoruz. İşimiz gücümüz Bursa. Bursa, her şeye rağmen en güzel şehirdir" dedi.

Adaylığı hakkında kısa bir konuşma yapan Aktaş, "Cumhur İttifakı tarafından aday gösterildim. Daha iyi işler yapmak istiyoruz. Belediyecilik, halı altına süpürülecek bir şey değil. Çok daha iyi işler yapmak istiyoruz" şeklinde konuştu.

"YARDIM ELİ UZATTIK"

6 Şubat depremini hatırlatan Aktaş, "Günlerce deprem bölgesinde kaldık. Dokunmadığımız insan kalmadı. Siyasi partisine bakmaksızın herkese yardım eli uzattık. Dirençli şehirler ve iklim krizine dikkat çekmek önemlidir" dedi.

ALTYAPI VE ULAŞIM 

Altyapı ve ulaşım projelerini anlatan Aktaş, "Yol yenileme çalışmaları ve trafik sorununu çözme hedeflerimiz var. Kentsel dönüşüm ve yeşil alan çalışmalarına ağırlık verdik" dedi.

Yeşil alan ve çevre yatırımlarını açıklayan Aktaş, "Entegre katı atık bertaraf tesisi ve sahil düzenlemeleri gibi projelerimiz var" şeklinde konuştu.

Su rezervlerini artırma hedeflerini paylaşan Aktaş, "Atık su ve içme suyu tesisleriyle Bursa'nın su kaynaklarını güçlendiriyoruz" dedi.