Bursa’da hava durumu nasıl

Meteoroloji raporuna göre, Bursa’da haftanın ilk iş günü olan pazartesi günü hava durumu oldukça değişken bir yapıda olacak. Günün genelinde şehir genelinde parçalı bulutlu ve güneşli bir gökyüzü hakim olacak. Sıcaklıklar 15-28 derece arasında değişecek.Gece 21 dereceye kadar düşecek.

Haber Giriş Tarihi: 16.09.2024 10:33
Haber Güncellenme Tarihi: 16.09.2024 10:33

Sabah saatlerinde, güne 15 derecelik bir sıcaklıkla başlayan Bursa, parçalı bulutlu bir gökyüzü ile karşılıyor. Bu saatlerde şehrin birçok noktasında gün doğumu parçalı bulutlar arasında kendini gösteriyor.

Öğle saatlerine doğru hava sıcaklıkları kademeli olarak artış gösteriyor. Sabahki serin havanın aksine, öğle saatlerinde termometreler 19 derece seviyelerine ulaşıyor. Hava hala parçalı bulutlu ve güneşli olarak seyrediyor, bu durum öğleden sonraki saatlere kadar devam edecek. Özellikle öğle vakitlerinde Bursa’da sıcaklıklar biraz daha yükselecek ve şehir genelinde 26 derece seviyelerine kadar ulaşacak. Bu saatlerde de parçalı bulutlu ve güneşli hava etkisini sürdürecek.

Öğleden sonra, şehrin genelinde hava sıcaklıkları biraz daha yükselerek 28 dereceye kadar çıkacak. Ancak hava hala parçalı bulutlu olacak ve gün boyunca güneşli anlar devam edecek. Akşam saatlerine doğru ise hava sıcaklıklarında kademeli bir düşüş başlayacak. Termometreler bu saatlerde 26 derece civarını gösterecek ve güneş batarken de parçalı bulutlu bir hava etkili olmaya devam edecek.

Akşam saatlerinde, şehirde hava sıcaklığı yavaşça 23 dereceye kadar düşerken, gökyüzü hala parçalı bulutlu ve yer yer güneşli olacak. Gece saatlerinde ise termometreler 21 dereceye kadar gerileyecek. Bu saatlerde ise az bulutlu bir gökyüzü hakim olacak.