Bursa'da hava durumu: Sıcaklık düşüşü ve yağış bekleniyor

Bursa'da hava tahmin raporu: Sıcaklık düşüşü ve yağış uyarısı! Detaylar haberimizde.

Haber Giriş Tarihi: 08.11.2023 08:20
Haber Güncellenme Tarihi: 08.11.2023 08:20

Bursa için Meteoroloji tarafından hazırlanan 5 günlük hava tahmin raporu, önemli değişikliklere işaret ediyor. Bugün, 13 derece sıcaklıkla başlayan gün, puslu ve parçalı bulutlu bir gökyüzüne sahne oldu. Öğle saatlerine gelindiğinde, hava sıcaklığı 14 dereceye yükseldi. Şehir genelinde parçalı bulutlu ve güneşli bir hava hakim.

Öğleden sonra ise termometreler 27 dereceye kadar yükselirken güneşli gökyüzü etkili oluyordu. Akşam saatlerine doğru hava sıcaklığı 21 derece seviyelerine gerilerken parçalı bulutlu bir gökyüzü gün batımını selamlıyordu. Gece saatlerinde ise az bulutlu bir gökyüzü ve 17 derece sıcaklık gözlemleniyordu.

Ancak Meteoroloji'nin tahmin raporuna göre, yaklaşan günlerde Bursa'da büyük değişiklikler yaşanacak. Yarından itibaren (YARIN), sabah saatlerinde 12 derece sıcaklık bekleniyor. Gün içinde sağanak yağışlarla karşılaşılacak ve hava bulutlu olacak. Hava sıcaklığı 18 dereceye kadar yükselecek.

Haftanın son iş günü (CUMA) için sabah saatlerinde 9 derece sıcaklık öngörülüyor. Gün içinde parçalı bulutlu bir gökyüzü hakim olacak ve termometreler 21 derece seviyelerine ulaşacak.

Cumartesi gününe (CUMARTESİ) gelindiğinde, sabah saatlerinde 11 derece sıcaklık bekleniyor. Bu gün boyunca yer yer sağanak yağışlar ve bulutlu bir gökyüzü hüküm sürecek. Hava sıcaklığı en yüksek 27 dereceye kadar çıkacak.

Hafta sonunun son günü (PAZAR) sabahları 16 derece sıcaklıkla başlayacak. Gün içinde de sağanak yağışlar ve bulutlu bir gökyüzü hakim olacak, hava sıcaklığı 21 derece civarında seyredecek.