Bursa'da Yıldırım Belediyesi, ilçe sakinlerinin katılımıyla hizmet yol haritasını belirliyor

Yıldırım Belediyesi, ortak akıl ve katılımcı belediyecilik anlayışı çerçevesinde, 'Yıldırım Sizin İçin Buradayız Ekibi' projesiyle ilçe sakinlerinin talep ve isteklerine doğrudan ulaşıyor.

Haber Giriş Tarihi: 14.02.2024 13:11
Haber Güncellenme Tarihi: 14.02.2024 13:11
haberinanalizi.com

Sahada gerçekleştirilen ziyaretlerde, ilçe sakinlerinin görüşleri alınıyor ve bu görüşler doğrultusunda projelerin ve hizmetlerin öncelik sıralaması belirleniyor. Yıldırım'ın yüzde 55'ini kapsayan saha çalışmalarında 144 bin 141 aile ziyaret edilerek 59 bin 273 anket gerçekleştirildi.

Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, sahadan gelen talep ve şikayetlerin anlık olarak ilgili müdürlüklere iletilerek hazırlanan raporlarla bölgenin genel önceliklerinin belirlendiğini vurguladı. Başkan Yılmaz, "Hemşerilerimiz istiyor, biz yapıyoruz. Bu, göreve geldiğimiz günden beri vurguladığımız 'ortak akıl' vizyonumuzun bir yansımasıdır.

Saha ekibimiz 71 mahallemizde çalınmadık kapı bırakmamak için hemşehrilerimizle belediyemiz arasında köprü oluyor. Sonuç üreten, güven tesis eden ve birlikteliğimizi geliştiren projelerle Yıldırım'a hizmet ediyoruz. Yıldırım'ı, ortak akılla yönetmeye devam edeceğiz" şeklinde konuştu.