Bursa hava durumu: Sıcaklık artıyor, hafta sonu rüzgar ve yağış geliyor

Bursa'nın 3 Kasım 2023 hava durumu: Sıcaklık 27°C'ye kadar çıkacak, hafta sonu rüzgar ve yağış bekleniyor.

Haber Giriş Tarihi: 03.11.2023 10:39
Haber Güncellenme Tarihi: 03.11.2023 10:39

Bursa'nın 3 Kasım 2023 Cuma günü hava durumu hakkında Meteoroloji'nin yayınladığı tahmin raporu, bölgedeki hava koşullarını detaylı bir şekilde açıklamaktadır.

Sabah saatlerine geldiğimizde, Bursa genelinde hava 12 derece sıcaklıkla başlamış ve parçalı bulutlu gökyüzüyle birlikte gün doğumu yaşanmıştır. Öğle saatlerine yaklaştıkça sıcaklık 15 derece seviyelerinde seyretmektedir.

Öğle saatlerinde şehir genelinde hava parçalı bulutlu ve güneşli olarak devam etmekte, sıcaklık ise 23 derece civarında ölçülmektedir. Bu saatlerde termometreler 27 dereceye kadar yükselmiştir ve gökyüzü az bulutlu ve güneşlidir.

Akşam saatlerine gelindiğinde, hava 24 derece sıcaklıkta seyrederken az bulutlu gökyüzü ve gün batımı yaşanmıştır. Akşam saatlerinde açık bir gökyüzüyle birlikte sıcaklık 20 derece seviyelerindedir. Gece saatlerinde ise açık gökyüzü devam etmekte ve termometreler 18 derece civarında ölçülmektedir.

Hafta sonuna gelindiğinde ise Meteoroloji'nin tahmin raporuna göre Bursa'da rüzgarlı ve yağışlı hava beklenmektedir. Cumartesi günü sabah saatlerinde sıcaklık 15 derece seviyelerinde başlayacak ve gün içerisinde parçalı bulutlu ve rüzgarlı hava etkili olacaktır. Sıcaklık 30 derece seviyelerine kadar yükselecektir.

Pazar günü ise sabah saatlerinde 15 derece sıcaklıkla başlarken gün içerisinde gökgürültülü sağanak yağışlar ve çok bulutlu gökyüzü gözlemlenecektir. Sıcaklık 27 derecelere kadar gerileyecektir.

Yeni haftanın ilk günü (Pazartesi) sabah saatlerinde 15 derece sıcaklıkla başlayacak ve parçalı bulutlu ve güneşli bir gökyüzü beklenmektedir. Sıcaklık en yüksek 26 derece seviyelerini gösterecektir.

Yeni haftanın ikinci iş günü (Salı) sabah saatlerinde sıcaklık 12 derece civarında seyredecek ve gün içerisinde parçalı bulutlu ve güneşli hava etkili olacak. Sıcaklık 24 derece seviyelerinde ölçülecektir.