Lüks araç, park halindeki kamyonete çarptı:2 yaralı

Bursa'nın Orhangazi ilçesinde, Yalova Yolu'nda yaşanan trafik kazası, lüks bir aracın emniyet şeridinde park halinde duran bir kamyonete arkadan çarpması sonucu meydana geldi. Bu korkunç kaza sırasında kamyonetin yanında bulunan sürücü, çarpmanın şiddetiyle bariyerlere savruldu, lüks aracın sürücüsü de yaralandı.

Haber Giriş Tarihi: 17.10.2023 14:15
Haber Güncellenme Tarihi: 17.10.2023 14:15

Kaza, saat 10.00 sıralarında Orhangazi-Yalova karayolu Süpürgelik Mevkii'nde meydana geldi.Yalova'dan Bursa yönüne doğru ilerleyen Metin Canpolat (53) tarafından kullanılan 35 AHG 889 plakalı lüks bir araç, Süpürgelik Mevkiinde emniyet şeridinde park halinde duran Hamza Ayaz'a (29) ait 63 N 1916 plakalı kamyonete arkadan çarptı.

Çarpma sonucunda, lüks araç kamyonetin altına girdi ve araç içinde sıkışan sürücü Metin Canpolat, kaza esnasında aracın dışında bulunan kamyonet sürücüsü Hamza Ayaz da çarpmanın etkisiyle bariyerlerin dışına savruldu ve ağır şekilde yaralandı.

Yaralı sürücü, araç içinde sıkışmış bir durumdaydı ve çevredeki vatandaşlar tarafından araçtan çıkarıldı. Kazada ağır yaralanan kamyonet sürücüsü Hamza Ayaz, bacağındaki kanamayı dindiren hemşire Emine Ata tarafından olay yerinde ilk müdahale aldı. Hemşire, sağlık ekiplerinin gelmesini beklerken yaralının yanından ayrılmadı.

Kazada yaralanan lüks aracın sürücüsü Metin Canpolat ile kamyonet sürücüsü Hamza Ayaz, olay yerine ulaşan sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından ambulanslarla Orhangazi Devlet Hastanesine sevk edildi. Bu ciddi kazanın ardından Yalova-Bursa yolu tek şeritten sağlanmış ve kaza hakkında soruşturma başlatıldı.