"Orhangazi'ye Gülümseyen Hizmetler İçin Yola Çıktık"

CHP Bursa Belediye Başkan Adayı Mustafa Bozbey, bugün Orhangazi'yi ziyaret ederek hem esnaf hem de vatandaşlarla görüşerek onlara seslendi.

Haber Giriş Tarihi: 20.01.2024 14:32
Haber Güncellenme Tarihi: 20.01.2024 14:32
haberinanalizi.com

Bursa'nın ilçesi Orhangazi'yi ziyaret ederek hem esnaf hem de vatandaşlarla konuşan CHP Bursa Belediye Başkan Adayı Mustafa Bozbey, Orhangazili vatandaşlara seslendi. Bozbey, sosyal medya hesabından yaptığı canlı paylaşımda vatandaşlara seslenirken şu ifadelerde bulundu:

"Orhangazi'de gerçekleştirdiğimiz saha ziyaretleri sonucunda şehrimizin ihtiyaçlarını gözlemledik. Değişim talebini hissettiğimizden dolayı, sizlere büyük bir sorumluluk düşüyor. Orhangazi'nin her köşesini ziyaret ederek, her kapıyı çalıp her evi görmeye kararlıyız. Bu süreçte sadece karnımızı değil, şehrimizin ihtiyaçlarını da düşünüyoruz. Sizlere söz veriyoruz, Orhangazi'nin taleplerini yerine getirmek için var gücümüzle çalışacağız.

'BİRLİKTE GÜLÜMSEYECEĞİZ'

Geçmiş seçimde aday olmuş, ancak sonuç alamamıştık. Ancak hemen duraksamadan yola koyulduk. 5 yıldır sahadayız ve bu süre zarfında birçok gelişim ve değişimi takip ettik. Bu beş yılda öğrendiklerimizi ekibimizle paylaştık ve sorunları çözmek için projeler geliştirdik. Şimdi hep birlikte 31 Mart'ı bekliyoruz ve inanıyoruz ki bu sefer birlikte gülümseyeceğiz.

'ÇÖZÜMLERİ BİRLİKTE ÜRETELİM'

Çocukların, gençlerin, kadınların ve tüm vatandaşların gülümsemesi için çalışmaya devam edeceğiz. Orhangazi'nin hak ettiği hizmetlere kavuşması için çaba gösterirken, çözüm üretebilmek adına sorunları da biliyoruz. Sorunlarınızı bize iletin, çözümleri birlikte üretelim.

'YILLARDIR SİYASETİN İÇİNDEYİM'

Bu süreçte paylaşımın adil ve eşit olması önemlidir. İstanbul ve Ankara gibi büyük şehirlerde CHP'li belediyelerin yaptığı hizmetleri biliyoruz. Biz de adaletli bir şekilde paylaşım yapacağız. Çünkü biz, yıllardır siyasetle uğraşıyoruz ve paylaşımın nasıl olması gerektiğini biliyoruz.

'ÇİFTÇİMİZ DEĞERLİMİZDİR'

Çiftçilerimizin, köylülerimizin ve tüm üreticilerimizin yanında olacağız. Çünkü onların ürettikleri değerler bizim için kutsaldır. Orhangazi'de üreteceğimiz değerlerle birlikte gülümseme, en büyük hedefimizdir. Yola çıktık ve bu yolculuğu saf bir şekilde sürdürüyoruz. 31 Mart'ta sandıklara sahip çıkarak, hep birlikte olumlu bir sonuca ulaşacağımıza inanıyorum. Çocuklar gülümseyecek, gençler gülümseyecek, kadınlar gülümseyecek, herkes gülümseyecek. Hepsini sevgi ve saygıyla selamlıyorum.

'ILICALARA DOKUNMAYIN'

Ne yazık ki Bursa, bugüne kadar birçok değerini kaybetti. Ancak geldiğimizde Orhangazi ve Bursa için faydalı olacağız. Yetkililere sesleniyorum: Ilıcalara dokunmayın. Biz geldiğimizde bunu halledeceğiz. Ilıcalara dokunmayın."