Hava Durumu

Dikkat!O yol trafiğe kapalı

Karayolları durumu güncel bülteni. İstanbul'dan İzmir'e, birçok noktada yol durumu ve çalışmaları haberin detayları burada.

Haber Giriş Tarihi: 10.11.2023 09:37
Haber Güncellenme Tarihi: 10.11.2023 09:37
Kaynak: Haber merkezi
Dikkat!O yol trafiğe kapalı

Karayolları Genel Müdürlüğü'nün yayımladığı son yol durumu bültenine göre, 

Gebze-Orhangazi-İzmir Otoyolu'nda, Orhangazi-Kılıç kavşakları arasında Orhangazi Tüneli'nde İstanbul istikametinde yapılan bakım ve onarım çalışmaları nedeniyle iki şerit trafiğe kapatılarak, ulaşım tek şeritten sağlanacak.

Balıkesir-Dursunbey-Harmancık yolunda 0-71. kilometrelerde devam eden yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü olarak sağlanmaktadır.

Osmancık-Merzifon-Havza yolunun 57-61. kilometrelerindeki heyelan ıslah çalışmaları sebebiyle ulaşım bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü gerçekleştirilmektedir.

Nevşehir-Ürgüp-Kayseri yolunda 20-26, Denizli-Çardak yolunda ise 0-8. kilometrelerde devam eden yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım bölünmüş yolların bir bölümünden iki yönlü devam etmektedir.

Kırıkkale-Kırşehir yolunda 24-49. kilometrelerdeki orta refüj ayırıcı bordür ve hendek betonu çalışmaları sebebiyle sol şeritte daraltma yapılacak.

Subaşı-Büyükçekmece yolunun 13. kilometresindeki üstyapı onarım çalışması dolayısıyla Muratbey Kavşak Kolu trafiğe kapatıldı. Trafik akışı, bu bölgede 3 kilometre ilerideki Çakıl Kavşağı'ndan yönlendirilmektedir.

Gerede-Ankara yolunun 23-28. kilometrelerinde üstyapı yenileme ve genişletme çalışmaları sebebiyle ulaşım Ankara-Gerede istikametinden iki yönlü devam ediyor.

Bingöl-Genç-Diyarbakır yolunun 18-32. kilometrelerinde muhtelif kesimlerdeki yapım çalışmaları dolayısıyla ulaşım kontrollü olarak gerçekleştirilmektedir.

Pirahmet-Kale-Bayburt yolunun 3. kilometresinde çevre aydınlatma çalışması nedeniyle saat 17.00'ye kadar ulaşıma tek şeritten kontrollü izin verilecek.

Kaynak: Haber merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.