Hava Durumu

Faizsiz Evlilik Kredisi Başvuru Tarihi Belli Oldu: 150 Bin TL Kredi İçin Detaylar

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş'ın açıklamasına göre, evlenmeyi planlayan çiftler için heyecan verici bir fırsat kapısı açılıyor. Aile ve Gençlik Fonu aracılığıyla sunulan 150 bin TL faizsiz evlilik kredisi için başvuru tarihi ve detaylar netleşti. İşte, beklenen faizsiz evlilik kredisi hakkında bilmeniz gerekenler...

Haber Giriş Tarihi: 09.02.2024 13:15
Haber Güncellenme Tarihi: 09.02.2024 13:15
Kaynak: Haber Merkezi
haberinanalizi.com
Faizsiz Evlilik Kredisi Başvuru Tarihi Belli Oldu: 150 Bin TL Kredi İçin Detaylar

Başvuru Tarihi ve Şartlar:

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş'ın duyurusuna göre, faizsiz evlilik kredisi başvuruları 15 Şubat 2024 Perşembe günü başlayacak.

Kredi başvurusu için belirlenecek şartlar ilerleyen günlerde açıklanacak.

Kredi Detayları:

Onaylanan başvurular için sağlanacak 150 bin TL faizsiz kredi, 48 ay vadeli olarak sunulacak. Bu krediye ek olarak, geri ödemesiz dönem ilk iki yıl olarak belirlendi.

Başvuru Süreci:

Kredi başvuruları, "aile.gov.tr" internet sitesi üzerinden online olarak gerçekleştirilecek. Başvuru sürecinde gereken belgeler ve adımlar da aynı sitede detaylı bir şekilde paylaşılacak.

Kimler Faydalanacak?

Başvuru önceliği, deprem bölgesindeki gençlere verilecek olsa da ilerleyen süreçte program Türkiye genelindeki tüm gençleri kapsayacak.

Ayrıca, programdan yararlanmak isteyen adayların, bakanlık tarafından sunulan evlilik öncesi ve sonrası eğitim ve danışmanlık hizmetlerinden faydalanmayı taahhüt etmeleri gerekecek.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.