Hava Durumu

Fergio House operasyonunda yeni gelişme : 85 milyon liralık varlıklarına el konuldu

Sosyal medyada Fergio House skandalında mal varlıklarına el konuldu.

Haber Giriş Tarihi: 22.01.2024 10:11
Haber Güncellenme Tarihi: 22.01.2024 10:22
Kaynak: Haber Merkezi
haberinanalizi.com
Fergio House operasyonunda yeni gelişme : 85 milyon liralık varlıklarına el konuldu

Sosyal medyada "Fergio House" hesabından müstehcen paylaşımlar yaparak Büyükçekmece'de lüks bir villada düzenledikleri partilerle gündeme gelen şüphelilere yönelik yapılan operasyonda, 3 kişinin suç gelirleriyle elde ettiği değerlendirilen yaklaşık 85 milyon TL'lik mal varlıklarına el konuldu.

Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Büro Amirliği ekipleri, sosyal medya üzerinden müstehcen içerikli paylaşımlarda bulunan ve aynı hesap üzerinden çeşitli etkinlikler düzenleyen "Fergio House" adlı hesaba yönelik operasyon düzenledi. Gerçekleştirilen baskında, 19 şüpheli gözaltına alındı. Yapılan aramalarda, müstehcen içerikli videolarda kullanılan 70 farklı renk ve modelde maske, 13 fantezi elbise, üzerinde geçersiz yazan 2 bin sahte 100 dolar banknot, fantezi malzemesi olarak kullanılan eşyalar, 19 cep telefonu ve sim kart ele geçirildi.

Zanlılardan F.G. adlı şahıs tutuklanırken, diğer şüphelilerin suç gelirleriyle elde ettiği değerlendirilen mal varlıklarına el koyma kararı alındı. Toplam piyasa değeri yaklaşık 85 milyon TL olan mal varlıkları arasında İzmir'de bir daire, bir arsa ve bir tarla bulunuyor. Ayrıca, üç adet araca ve üç şüpheli şahsın banka ile elektronik para hesaplarına da el konuldu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.