Hava Durumu

Mansur Yavaş'tan emeklilere müjde

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, SSK ve Bağ-Kur emeklilerine yapılacak zammın ardından, açlık sınırının altında maaş alanlara devam eden aylık 1000 TL desteği ve ek yardımları sürdüreceğini duyurdu.

Haber Giriş Tarihi: 17.01.2024 10:54
Haber Güncellenme Tarihi: 17.01.2024 10:54
Kaynak: Haber Merkezi
haberinanalizi.com
Mansur Yavaş'tan emeklilere müjde

SSK ve Bağ-Kur emeklilerine yapılacak zam oranının ardından Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'tan önemli bir açıklama geldi. Açlık sınırının altında maaş alan ve sosyal yardım hakkı olan emeklilere verilen aylık 1000 TL desteğin devam edeceğini belirten Yavaş, "Her ay 400 TL et desteği ve kış aylarında aylık 500 TL doğal gaz desteğiyle yanınızda olacağız" dedi.

Ankara Büyükşehir Belediyesi, SSK ve Bağ-Kur emeklilerinin maaşlarına ek yüzde 5 zam haberinin ardından açıklama yaparak, Ankara'da yaşayan ve sosyal yardım alma şartlarını taşıyan 22 bin 567 emekli için bugüne kadar 5 bin lira destek ödemesi yaptığını duyurdu.

Başkan Mansur Yavaş, emeklilere yönelik verilen desteklerin devam edeceğini belirterek, "Açlık sınırının altında maaş alan ve sosyal yardım alma hakkı olan emeklilere verdiğimiz aylık 1000 TL desteği sürdüreceğiz. Ayrıca her ay 400 TL et desteği ve kış aylarında aylık 500 TL doğal gaz desteğiyle yanınızda olacağız" ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıkladığı ek zam haberine göre en düşük emekli maaşı 7 bin 500 liradan 10 bin liraya çıktı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.