Hava Durumu

#Bursa Hava Durumu

Haberin Analizi - Bursa Hava Durumu haberleri, son dakika gelişmeleri, detaylı bilgiler ve tüm gelişmeler, Bursa Hava Durumu haber sayfasında canlı gelişmelerle ulaşabilirsiniz.

Bursa’da hava nasıl olacak Haber

Bursa’da hava nasıl olacak

Meteoroloji'nin Bursa için hazırladığı yeni tahmin raporuna göre, şehir genelinde sıcaklıkların 30 dereceyi aşmasına rağmen bölgesel sağanak yağış geçişleri beklendiği bildirildi. Haftanın üçüncü iş gününe 20 derece civarında bir sıcaklıkla başlayan Bursa’da, sabah saatlerinde parçalı bulutlu bir gökyüzü eşliğinde gün doğumu gerçekleşti. Sabah saatlerindeki serin havanın ardından gün ilerledikçe sıcaklıklar yükselmeye başladı. Öğle saatlerine yaklaşırken, şehir genelinde hava sıcaklığı 26 derece civarında seyrederken gökyüzü parçalı bulutlu ve güneşliydi. Sıcaklıkların yavaş yavaş arttığı bu saatlerde vatandaşlar güneşin tadını çıkarırken, hava durumuna dair bir uyarı da geldi. Öğle saatleri itibarıyla termometreler 28 dereceyi gösterirken, bu saatlerde bölgesel sağanak yağış geçişleri yer yer etkili olmaya başladı. Yağışlar her ne kadar aralıklarla ve kısa süreli olsa da bazı bölgelerde hayatı kısa süreliğine olumsuz etkileyebilecek bir yoğunluğa ulaşabileceği belirtildi. Öğle saatlerinden sonra, hava sıcaklıkları hızla yükselmeye devam etti ve şehir genelinde termometreler 32 dereceyi gösterdi. Ancak sıcaklık artışına rağmen yağışların kesintisiz bir şekilde bölgesel olarak etkili olmaya devam edeceği tahmin ediliyor. Bu nedenle, özellikle dışarıda vakit geçirecek olanlar için yağışlara karşı tedbirli olunması öneriliyor. Akşam saatlerine doğru, şehirdeki hava sıcaklığı bir miktar düşerek 29 dereceye geriledi. Ancak bölgesel sağanak yağış geçişleri akşam saatlerinde de devam etti. Gün batımıyla birlikte şehrin bazı bölgelerinde yağmur etkisini sürdürürken, hava sıcaklığı da 25 derece seviyelerine kadar indi. Akşam saatlerinde yağışın yanı sıra rüzgarın da hafif esmesi beklenirken, gece saatlerinde parçalı bulutlu bir gökyüzü altında termometrelerin 23 dereceye kadar düşmesi tahmin ediliyor. Gece boyunca yağış beklenmemekle birlikte, parçalı bulutlu bir hava ve serin rüzgarlar etkili olacak.

Meteoroloji’den Bursa’ya yeni sıcaklık açıklaması Haber

Meteoroloji’den Bursa’ya yeni sıcaklık açıklaması

Bursa için hazırlanan 5 günlük hava tahmin raporuna göre şehir genelinde gün boyu en yüksek sıcaklık 23 derece olarak ölçülürken meteoroloji hafta sonu için uyarı geldi. İşte detaylar… Haftanın üçüncü iş gününe 10 derecelik bir sıcaklıkla başlayan Bursa genelinde sabah saatlerinde puslu ve parçalı bulutlu bir gökyüzüyle birlikte gün doğumu yaşandı. Öğle saatlerine doğru puslu ve parçalı bulutlu gökyüzüyle birlikte hava sıcaklığı ise 14 derece seviyelerinde seyrediyor. Öğle saatlerinde şehir genelinde parçalı bulutlu ve güneşli birlikte hava sıcaklığı 20 derece seviyelerinde ölçülüyor.  Öğle saatleri sonrası 23 derece seviyelerinde ölçülen termometrelerin yanı sıra parçalı bulutlu ve güneşli gökyüzü yüzünü gösteriyor. Akşam saatlerine doğru termometreler 20 derece olarak ölçülürken parçalı bulutlu gökyüzüyle birlikte gün batımı yaşanıyor. Akşam saatlerinde parçalı bulutlu gökyüzüyle birlikte hava sıcaklığı 16 derece seviyelerinde ölçülüyor. Gece saatlerinde ise termometreler 14 derece seviyelerinde. HAFTA SONUNA KADAR BİRKAÇ DERECELİK YÜKSELİŞ Meteoroloji’nin 5 günlük hava tahmin raporunda Bursa genelinde yağış beklenmezken termometreler özellikle hafta sonu için birkaç derecelik yükselişler olacağı belirtildi. Haftanın dördüncü iş gününde (YARIN) sabah saatlerinde hava sıcaklığı 11 derece seviyelerinde seyrediyor. Gün içerisinde az bulutlu ve güneşli gökyüzüyle birlikte termometreler 24 derece seviyelerine kadar tırmanıyor. Haftanın son iş gününde (CUMA) sabah saatlerinde hava sıcaklığı 13 derece seviyelerinde seyrediyor. Gün içerisinde az bulutlu ve güneşli gökyüzüyle birlikte termometreler 24 derece seviyelerinde ölçülüyor. Hafta sonunun ilk gününde ise (CUMARTESİ) sabah saatlerinde 13 derece olarak ölçülürken gün içerisinde parçalı bulutlu ve güneşli gökyüzüyle birlikte termometreler 25 derecelere kadar gerileyecek. Hafta sonunun son gününde (PAZAR) sabah saatlerinde 14 derece olarak ölçülürken gün içerisinde parçalı bulutlu ve güneşli gökyüzüyle birlikte termometreler en yüksek 26 dereceyi gösterecek.

Bursa'da hava durumu nasıl Haber

Bursa'da hava durumu nasıl

Meteoroloji’nin 5 günlük hava tahmin raporuna göre Bursa genelinde hafta boyunca sıcaklık aynı seviyelerde seyrederken yağış için yeniden gün verilerek uyarı yapıldı. İşte detaylar… Haftanın üçüncü iş gününe 11 derecelik bir sıcaklıkla başlayan Bursa genelinde sabah saatlerinde az bulutlu bir gökyüzüyle birlikte gün doğumu yaşandı. Öğle saatlerine doğru da az bulutlu ve güneşli gökyüzüyle birlikte hava sıcaklığı ise 16 derece seviyelerinde. Öğle saatlerinde şehir genelinde az bulutlu ve güneşli gökyüzüyle birlikte hava sıcaklığı 21 derece seviyelerinde ölçülüyor.  Öğle saatleri sonrası 24 derece seviyelerinde ölçülen termometrelerin yanı sıra az bulutlu ve güneşli gökyüzü yüzünü gösteriyor. Akşam saatlerine doğru termometreler 22 derece olarak ölçülürken açık gökyüzüyle birlikte gün batımı yaşanıyor. Akşam saatlerinde açık gökyüzüyle birlikte hava sıcaklığı 19 derece seviyelerinde ölçülüyor. Gece saatlerinde ise termometreler 16 derece seviyelerinde. YAĞIŞ İÇİN YENİDEN GÜN VERİLDİ Meteoroloji’nin 5 günlük hava tahmin raporunda Bursa genelinde termometreler hafta boyunca 24-25 seviyelerinde seyrederken gün verilerek sağanak uyarısı geldi. Haftanın dördüncü iş gününde (YARIN) sabah saatlerinde hava sıcaklığı 12 derece seviyelerinde seyrediyor. Gün içerisinde az bulutlu ve güneşli gökyüzüyle birlikte termometreler 24 derece seviyelerine kadar tırmanıyor. Haftanın son iş gününde (CUMA) sabah saatlerinde 13 derece olarak ölçülürken gün içerisinde parçalı bulutlu ve güneşli bir gökyüzü hakim olacak ve en yüksek sıcaklık ise 24 derece olarak bekleniyor. Hafta sonunun ilk gününde ise (CUMARTESİ) sabah saatlerinde 13 derece olarak ölçülürken gün içerisinde yer yer yüzünü gösteren sağanak yağış ve bulutlu gökyüzüyle birlikte termometreler en yüksek 23 dereceyi gösterecek. Hafta sonunun son gününde (PAZAR) sabah saatlerinde hava sıcaklığı 11 derece seviyelerinde seyrediyor. Gün içerisinde az bulutlu ve güneşli gökyüzüyle birlikte termometreler ise 23 derece seviyelerinde ölçülüyor.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.