Hava Durumu

#Haberlergündem

Haberin Analizi - Haberlergündem haberleri, son dakika gelişmeleri, detaylı bilgiler ve tüm gelişmeler, Haberlergündem haber sayfasında canlı gelişmelerle ulaşabilirsiniz.

Bursa’da hava durumu nasıl Haber

Bursa’da hava durumu nasıl

Meteoroloji’nin hazırladığı 5 günlük hava tahmin raporuna göre sağanak yağış Bursa’yı terk ederken bugün ve hafta sonuna kadar etkili olacak sıcaklıkla ilgili uyarı geldi. İşte detaylar… Haftanın ikinci iş gününe 14 derecelik bir sıcaklıkla başlayan Bursa genelinde sabah saatlerinde puslu ve az bulutlu bir gökyüzüyle birlikte gün doğumu yaşandı. Öğle saatlerine doğru da puslu ve yer yer bulutlu gökyüzüyle birlikte hava sıcaklığı ise 17 derece seviyelerinde. Öğle saatlerinde şehir genelinde çok bulutlu gökyüzüyle birlikte hava sıcaklığı 21 derece seviyelerinde ölçülüyor.  Öğle saatleri sonrası 21 derece seviyelerinde ölçülen termometrelerin yanı sıra parçalı bulutlu gökyüzüyle birlikte güneş de yüzünü gösteriyor. Akşam saatlerine doğru termometreler 21 derece olarak ölçülürken parçalı bulutlu ve güneşli gökyüzüyle birlikte gün batımı yaşanıyor. Akşam saatlerinde az bulutlu gökyüzüyle birlikte hava sıcaklığı 18 derece seviyelerinde ölçülüyor. Gece saatlerinde ise termometreler 15 derece seviyelerinde. YAĞIŞ BİTTİ SICAKLIK DÜŞTÜ Meteoroloji’nin 5 günlük hava tahmin raporunda Bursa genelinde sağanak yağış geçişleri etkisini kaybederken, haftasonuna kadar termometreler 25 derece seviyelerinde seyrediyor. Haftanın üçüncü iş gününde (YARIN) sabah saatlerinde hava sıcaklığı 11 derece seviyelerinde seyrediyor. Gün içerisinde puslu ve çok bulutlu gökyüzüyle birlikte termometreler 25 derece seviyelerine kadar tırmanıyor. Haftanın dördüncü iş gününde (PERŞEMBE) sabah saatlerinde hava sıcaklığı 11 derece seviyelerinde seyrediyor. Gün içerisinde puslu, parçalı bulutlu ve güneşli gökyüzüyle birlikte termometreler ise 24 derece seviyelerinde ölçülüyor. Haftanın son iş gününde (CUMA) sabah saatlerinde 12 derece olarak ölçülürken gün içerisinde az bulutlu ve güneşli bir gökyüzü hakim olacak ve en yüksek sıcaklık ise 25 derece olarak bekleniyor. Hafta sonunun ilk gününde ise (CUMARTESİ) sabah saatlerinde 12 derece olarak ölçülürken gün içerisinde az bulutlu ve güneşli gökyüzüyle birlikte termometreler en yüksek 25 dereceyi gösterecek.

Ankara'da 6 katlı binada doğalgaz patlaması: 1 kişi hayatını kaybetti Haber

Ankara'da 6 katlı binada doğalgaz patlaması: 1 kişi hayatını kaybetti

Ankara'nın Mamak ilçesinde 6 katlı bir binanın giriş katında meydana gelen doğalgaz patlamasında ilk belirlemelere göre 1 kişi hayatını kaybetti. Küçük Kayaş Mahallesi 1856 Sokak'taki patlamada hayatını kaybeden kişinin 68 yaşındaki Fatma Köse olduğu öğrenildi.Ankara Valiliğinden yapılan açıklamada, patlamanın doğalgaz kaynaklı olduğu, 1 kişinin hayatını kaybettiği ve konuyla ilgili gerekli teknik, yasal incelemelerin sürdürüldüğü bildirildi.Patlamanın etkisiyle çevre binalarda da hasar meydana geldi.  MAMAK BELEDİYE BAŞKANI: 68 YAŞINDAKİ FATMA KÖSE HAYATINI KAYBETTİ NTV canlı yayınına bağlanan Mamak Belediye Başkanı Murat Köse, "Doğalgaz patlaması gerçekleşmiş durumda. 68 yaşındaki Fatma Köse hayatını kaybetmiş durumda. Evde tek başınayken gerçekleşiyor. Eşi gece çalıştığı için evde değildi. Arkadaşlarımız güvenlik tedbirlerini aldılar, bina tamamen boşaltıldı. Bir kaçak var mı, elektrik kontağından mı oldu patlama teknik incelemenin ardından ortaya çıkacaktır." dedi.  "DÜĞMEYE BASINCA PATLAMA OLMUŞ" Ankara Büyükşehir Belediye Meclisi CHP Grup Sözcüsü Haydar Demir, patlamanın meydana geldiği evde inceleme yaptı. Demir, evde Fatma Köse ve eşinin yaşadığını belirterek, "Eşi inşaatta bekçilik yapıyormuş ve o sırada işteymiş. Elektrik anahtarının düğmesine basmasıyla birlikte patlama meydana gelmiş. İtfaiyemizin soruşturması sürüyor." dedi.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.