Hava Durumu

#Hava Sıcaklığı

Haberin Analizi - Hava Sıcaklığı haberleri, son dakika gelişmeleri, detaylı bilgiler ve tüm gelişmeler, Hava Sıcaklığı haber sayfasında canlı gelişmelerle ulaşabilirsiniz.

Bursa'nın hava durumu nasıl? Haber

Bursa'nın hava durumu nasıl?

Meteoroloji Bursa için 14 Kasım 2023 Salı günü hava tahmin raporunu yayınladı. Şehir genelinde gün içersinde parçalı bulutlu ve güneşli gökyüzüyle birlikte termometreler en yüksek 19 dereceye kadar tırmanırken meteoroloji yağış için yeniden gün vererek uyarı yaptı. İşte Bursa için 5 günlük hava durumu detayları… Yeni haftanın ikinci iş gününe 9 derecelik bir sıcaklıkla başlayan Bursa genelinde sabah saatlerinde az bulutlu gökyüzüyle birlikte gün doğumu yaşandı. Öğle saatlerine doğru da az bulutlu ve güneşli gökyüzüyle birlikte hava sıcaklığı 9 derece seviyelerinde seyrediyor. Öğle saatlerinde şehir genelinde parçalı bulutlu ve güneşli gökyüzüyle birlikte hava sıcaklığı 15 derece seviyelerinde ölçülüyor.  Öğle saatleri sonrası 19 derece seviyelerinde ölçülen termometrelerin parçalı bulutlu ve güneşi gökyüzü etkili olmaya devam ediyor. Akşam saatlerine doğru termometreler 16 derece olarak ölçülürken parçalı bulutlu gökyüzüyle birlikte gün batımı yaşanıyor. Akşam saatlerinde az bulutlu gökyüzüyle birlikte hava sıcaklığı 13 derece seviyelerinde ölçülüyor. Gece saatlerinde az bulutlu gökyüzüyle birlikte termometreler 11 derece seviyelerinde. YAĞIŞ İÇİN YENİ GÜN VERİLDİ Meteoroloji’nin 5 günlük hava tahmin raporuna göre Bursa için yeni sıcaklık tahmini gelirken sağanak yağış için gün verilerek uyarı geldi. Yeni haftanın üçüncü iş gününde (YARIN) sabah saatlerinde hava sıcaklığı 9 derece seviyelerinde seyrediyor. Gün içerisinde çok bulutlu ve güneşli gökyüzüyle birlikte 24 derece seviyelerine kadar tırmanıyor. Yeni haftanın dördüncü iş gününde (PERŞEMBE) sabah saatlerinde 11 derece olarak ölçülürken sağanak yağışlı ve çok bulutlu gökyüzüyle birlikte termometreler en yüksek 18 dereceyi gösterecek. Haftanın son iş gününde (CUMA) sabah saatlerinde sıcaklığı 6 derece seviyelerinde seyrediyor. Gün içerisinde az bulutlu ve güneşli gökyüzüyle birlikte termometreler 18 derece seviyelerinde ölçülüyor. Hafta sonunun ilk gününde ise (CUMARTESİ) sabah saatlerinde 9 derece olarak ölçülürken gün içerisinde termometreler sağanak yağışlı ve çok bulutlu gökyüzüyle birlikte 19 derece seviyelerinde ölçülecek.

Meteoroloji’den Bursa’ya sıcaklık ve sağanak yağış uyarısı Haber

Meteoroloji’den Bursa’ya sıcaklık ve sağanak yağış uyarısı

Yağışın yarın sona ermesi beklenirken, sıcaklıkta bir düşüş yaşanacak, ancak hava durumu raporuna göre, yarından itibaren sıcaklık yeniden artacak. Meteoroloji, haftalık tahminlerde bulunurken özellikle kuvvetli yağışa dikkat çekiyor. Yeni haftanın başında sabah saatlerinde 12 derece sıcaklıkla başlayan Bursa, sağanak yağış ve çok bulutlu gökyüzüyle gün doğumu yaşıyor. Öğle saatlerine doğru yağış devam ederken hava sıcaklığı 12 derece seviyelerinde seyrediyor. Öğle saatlerinde kuvvetli sağanak yağış şehri etkisi altına alırken sıcaklık 15 derece civarında ölçülüyor. Öğle sonrasında termometreler 19 derece seviyelerine kadar çıkarken, kuvvetli yağışlar devam ediyor. Akşam saatlerinde termometreler 17 derece olarak ölçülürken, kuvvetli yağışlar ve çok bulutlu gökyüzüyle birlikte gün batımı yaşanıyor. Gece saatlerinde yağış devam ederken sıcaklık 13 derece civarında seyrediyor. Meteoroloji'nin 5 günlük raporuna göre, hafta sonu kuvvetli lodos ve gökgürültülü sağanak yağışlar bekleniyor. Yeni haftanın ikinci iş gününde sabah saatlerinde 9 derece civarında sıcaklık beklenirken, gün içinde parçalı bulutlu ve güneşli gökyüzü etkili olacak ve sıcaklık 20 dereceye kadar çıkacak. Üçüncü iş gününde sabah saatlerinde 10 derece civarında sıcaklık ölçülürken, çok bulutlu gökyüzü hakim olacak ve sıcaklık 24 derece seviyelerine çıkacak. Dördüncü iş gününde sabah saatlerinde 11 derece civarında sıcaklık ölçülürken, sağanak yağışlı ve çok bulutlu bir gün geçirilecek, sıcaklık en yüksek 17 dereceye ulaşacak. Haftanın son iş gününde sabah saatlerinde sıcaklık 5 derece civarında seyredecek. Gün içinde parçalı bulutlu ve güneşli bir atmosfer olacak, sıcaklık 18 derece seviyelerinde ölçülecek.

Bursa'da  hava durumu: Sıcaklık düşüşü ve yağış bekleniyor Haber

Bursa'da hava durumu: Sıcaklık düşüşü ve yağış bekleniyor

Bursa için Meteoroloji tarafından hazırlanan 5 günlük hava tahmin raporu, önemli değişikliklere işaret ediyor. Bugün, 13 derece sıcaklıkla başlayan gün, puslu ve parçalı bulutlu bir gökyüzüne sahne oldu. Öğle saatlerine gelindiğinde, hava sıcaklığı 14 dereceye yükseldi. Şehir genelinde parçalı bulutlu ve güneşli bir hava hakim. Öğleden sonra ise termometreler 27 dereceye kadar yükselirken güneşli gökyüzü etkili oluyordu. Akşam saatlerine doğru hava sıcaklığı 21 derece seviyelerine gerilerken parçalı bulutlu bir gökyüzü gün batımını selamlıyordu. Gece saatlerinde ise az bulutlu bir gökyüzü ve 17 derece sıcaklık gözlemleniyordu. Ancak Meteoroloji'nin tahmin raporuna göre, yaklaşan günlerde Bursa'da büyük değişiklikler yaşanacak. Yarından itibaren (YARIN), sabah saatlerinde 12 derece sıcaklık bekleniyor. Gün içinde sağanak yağışlarla karşılaşılacak ve hava bulutlu olacak. Hava sıcaklığı 18 dereceye kadar yükselecek. Haftanın son iş günü (CUMA) için sabah saatlerinde 9 derece sıcaklık öngörülüyor. Gün içinde parçalı bulutlu bir gökyüzü hakim olacak ve termometreler 21 derece seviyelerine ulaşacak. Cumartesi gününe (CUMARTESİ) gelindiğinde, sabah saatlerinde 11 derece sıcaklık bekleniyor. Bu gün boyunca yer yer sağanak yağışlar ve bulutlu bir gökyüzü hüküm sürecek. Hava sıcaklığı en yüksek 27 dereceye kadar çıkacak. Hafta sonunun son günü (PAZAR) sabahları 16 derece sıcaklıkla başlayacak. Gün içinde de sağanak yağışlar ve bulutlu bir gökyüzü hakim olacak, hava sıcaklığı 21 derece civarında seyredecek.

Bursa için yeni hafta tahmini:Sıcaklık ve yağış... Haber

Bursa için yeni hafta tahmini:Sıcaklık ve yağış...

Bursa'da yeni hafta başladığında hava sıcaklıkları 16 derece ile başlayarak sabahın rüzgarlı ve parçalı bulutlu gökyüzüyle aydınlandı. Öğle saatlerine yaklaşıldığında hava sıcaklığı 18 dereceye yükseldi. Gün ilerledikçe termometreler 23 derece civarında ölçülüyor. Akşam saatlerine gelindiğinde hava 24 dereceye kadar ulaşırken rüzgar etkisini artırıyor ve parçalı bulutlu gökyüzü hüküm sürüyor. Gece saatlerinde ise hava 18 derece civarında seyrediyor. Meteoroloji'nin tahminlerine göre yeni haftanın ilerleyen günlerinde perşembe ve cuma günlerinde sıcaklık düşüşü ve yağış bekleniyor. Yarın sabah sıcaklık 13 derece civarında olacak ve termometreler gün içinde 25 dereceye kadar yükselecek. Çarşamba günü sabah saatlerinde 12 derece hava sıcaklığına sahne olurken, gün boyu güneşli gökyüzüyle birlikte termometreler 26 dereceyi gösterecek. Perşembe günü sabah sıcaklık 14 derece civarında başlayacak ve sağanak yağışla birlikte 25 derece civarında seyretmesi bekleniyor. Haftanın son iş günü olan Cuma günü ise sabah hava sıcaklığı 10 derece civarında olacak ve gün boyu 21 derece civarında seyredecek. Meteoroloji'nin raporuna göre Bursa'da sıcaklık ve yağış durumu hafta boyunca değişkenlik gösterecek. Özellikle perşembe ve cuma günleri yağış etkisi artarken, sıcaklık değerlerinde düşüş yaşanması bekleniyor.

Bursa hava durumu: Sıcaklık artıyor, hafta sonu rüzgar ve yağış geliyor Haber

Bursa hava durumu: Sıcaklık artıyor, hafta sonu rüzgar ve yağış geliyor

Bursa'nın 3 Kasım 2023 Cuma günü hava durumu hakkında Meteoroloji'nin yayınladığı tahmin raporu, bölgedeki hava koşullarını detaylı bir şekilde açıklamaktadır. Sabah saatlerine geldiğimizde, Bursa genelinde hava 12 derece sıcaklıkla başlamış ve parçalı bulutlu gökyüzüyle birlikte gün doğumu yaşanmıştır. Öğle saatlerine yaklaştıkça sıcaklık 15 derece seviyelerinde seyretmektedir. Öğle saatlerinde şehir genelinde hava parçalı bulutlu ve güneşli olarak devam etmekte, sıcaklık ise 23 derece civarında ölçülmektedir. Bu saatlerde termometreler 27 dereceye kadar yükselmiştir ve gökyüzü az bulutlu ve güneşlidir. Akşam saatlerine gelindiğinde, hava 24 derece sıcaklıkta seyrederken az bulutlu gökyüzü ve gün batımı yaşanmıştır. Akşam saatlerinde açık bir gökyüzüyle birlikte sıcaklık 20 derece seviyelerindedir. Gece saatlerinde ise açık gökyüzü devam etmekte ve termometreler 18 derece civarında ölçülmektedir. Hafta sonuna gelindiğinde ise Meteoroloji'nin tahmin raporuna göre Bursa'da rüzgarlı ve yağışlı hava beklenmektedir. Cumartesi günü sabah saatlerinde sıcaklık 15 derece seviyelerinde başlayacak ve gün içerisinde parçalı bulutlu ve rüzgarlı hava etkili olacaktır. Sıcaklık 30 derece seviyelerine kadar yükselecektir. Pazar günü ise sabah saatlerinde 15 derece sıcaklıkla başlarken gün içerisinde gökgürültülü sağanak yağışlar ve çok bulutlu gökyüzü gözlemlenecektir. Sıcaklık 27 derecelere kadar gerileyecektir. Yeni haftanın ilk günü (Pazartesi) sabah saatlerinde 15 derece sıcaklıkla başlayacak ve parçalı bulutlu ve güneşli bir gökyüzü beklenmektedir. Sıcaklık en yüksek 26 derece seviyelerini gösterecektir. Yeni haftanın ikinci iş günü (Salı) sabah saatlerinde sıcaklık 12 derece civarında seyredecek ve gün içerisinde parçalı bulutlu ve güneşli hava etkili olacak. Sıcaklık 24 derece seviyelerinde ölçülecektir.

Bursa’da hava durumu nasıl olacak? Haber

Bursa’da hava durumu nasıl olacak?

Meteoroloji’nin Bursa için hazırladığı 5 günlük raporuna göre şehir genelinde bugünden itibaren ‘pastırma yazı’ yaşanmaya başlıyor. Sıcaklık yükselirken, gün verilerek uyarı geldi. İşte detaylar… Haftanın son iş gününe 10 derecelik bir sıcaklıkla başlayan Bursa genelinde sabah saatlerinde az bulutlu gökyüzüyle birlikte gün doğumu yaşandı. Öğle saatlerine doğru da az bulutlu ve güneşli gökyüzüyle birlikte hava sıcaklığı 17 derece seviyelerinde seyrediyor. Öğle saatlerinde şehir genelinde az bulutlu ve güneşli gökyüzüyle birlikte hava sıcaklığı 24 derece seviyelerinde ölçülüyor.  Öğle saatleri sonrası 28 derece seviyelerinde ölçülen termometrelerin yanı sıra açık ve güneşli gökyüzü etkili oluyor. Akşam saatlerine doğru termometreler 23 derece olarak ölçülürken açık gökyüzüyle birlikte gün batımı yaşanıyor. Akşam saatlerinde de açık gökyüzüyle birlikte hava sıcaklığı 18 derece seviyelerinde ölçülüyor. Gece saatlerinde de termometreler 16 derece seviyelerinde. HAFTA SONU ‘PASTIRMA YAZI’ ETKİLİ OLACAK Meteoroloji’nin 5 günlük hava tahmin raporunda bugün ve hafta sonu itibariyle ‘pastırma yazı’ denebilecek sıcaklık yükselişleri yaşanacak. Hafta sonunun ilk gününde (YARIN) sabah saatlerinde hava sıcaklığı 15 derece seviyelerinde seyrediyor. Gün içerisinde az bulutlu ve güneşli gökyüzüyle birlikte termometreler 29 derece seviyelerine kadar tırmanıyor. Hafta sonunun son gününde (PAZAR) sabah saatlerinde 15 derece olarak ölçülürken gün içerisinde parçalı bulutlu ve güneşli gökyüzüyle birlikte termometreler 29 derecelere kadar gerileyecek. Yeni haftanın ilk iş gününde (PAZARTESİ) sabah saatlerinde 15 derece olarak ölçülürken parçalı bulutlu ve güneşli gökyüzüyle birlikte termometreler en yüksek 27 dereceyi gösterecek. Haftanın ikinci iş gününde ise (SALI) sabah saatlerinde sıcaklığı 16 derece seviyelerinde seyrediyor. Gün içerisinde parçalı bulutlu ve güneşli gçkyüzüyle birlikte termometreler 25 derece seviyelerinde ölçülüyor.

Bursa’da hava durumu nasıl olacak? Haber

Bursa’da hava durumu nasıl olacak?

Meteoroloji’nin Bursa için hazırladığı 5 günlük raporuna göre sağanak yağış geçişlerinin sona ereceği saat açıklanırken sıcaklık yükselişiyle ilgili gün verilerek uyarı geldi. İşte detaylar… Haftanın üçüncü iş gününe 13 derecelik bir sıcaklıkla başlayan Bursa genelinde sabah saatlerinde çok bulutlu gökyüzü ve yer yer yağış geçişleriyle birlikte gün doğumu yaşandı. Öğle saatlerine doğru da sağanak yağış ve çok bulutlu gökyüzüyle birlikte hava sıcaklığı 13 derece seviyelerinde seyrediyor. Öğle saatlerinde şehir genelinde çok bulutlu ve yağış geçişleriyle birlikte hava sıcaklığı 15 derece seviyelerinde ölçülüyor.  Öğle saatleri sonrası 17 derece seviyelerinde ölçülen termometrelerin yanı sıra çok bulutlu ve yağış geçişleri etkili oluyor. Akşam saatlerine doğru termometreler 16 derece olarak ölçülürken çok bulutlu gökyüzü ve yağış geçişleri birlikte gün batımı yaşanıyor. Akşam saatlerinde çok bulutlu gökyüzüyle birlikte hava sıcaklığı 14 derece seviyelerinde ölçülüyor. Gece saatlerinde de termometreler 10 derece seviyelerinde. YAĞIŞ SONA ERİYOR, SICAKLIK YÜKSELİŞE GEÇİYOR Meteoroloji’nin 5 günlük .  tahmin raporunda yeni haftada Bursa genelinde yağış bugün akşam saatlerinde etkisini kaybederken cuma gününden itibaren termometreler yükselişe geçiyor i. Haftanın dördüncü iş gününde (YARIN) sabah saatlerinde hava sıcaklığı 7 derece seviyelerinde seyrediyor. Gün içerisinde parçalı bulutlu ve güneşli gökyüzüyle birlikte termometreler 21 derece seviyelerine kadar tırmanıyor. Haftanın son iş gününde (CUMA) sabah saatlerinde 10 derece olarak ölçülürken az bulutlu ve güneşli gökyüzüyle birlikte termometreler en yüksek 27 dereceyi gösterecek. Hafta sonunun ilk gününde (CUMARTESİ) sabah saatlerinde hava sıcaklığı 14 derece seviyelerinde seyrediyor. Gün içerisinde az bulutlu ve güneşli gçkyüzüyle birlikte termometreler 29 derece seviyelerinde ölçülüyor. Hafta sonunun son gününde (PAZAR) sabah saatlerinde 15 derece olarak ölçülürken gün içerisinde az bulutlu ve güneşli gökyüzüyle birlikte termometreler 29 derecelere kadar gerileyecek.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.