Hava Durumu

#Kayıp

Haberin Analizi - Kayıp haberleri, son dakika gelişmeleri, detaylı bilgiler ve tüm gelişmeler, Kayıp haber sayfasında canlı gelişmelerle ulaşabilirsiniz.

Müge Anlı’da pes dedirten olay; Şüpheli koca, eşi kayıpken pavyonda eğlenmiş Haber

Müge Anlı’da pes dedirten olay; Şüpheli koca, eşi kayıpken pavyonda eğlenmiş

Konya Akşehir’den, 6 Temmuz’da, kaybolan evli ve 3 çocuk annesi, 35 yaşındaki Bedriye Kılıç’tan 99 gündür haber alınamıyor. Yaşadığına dair hiçbir belirti olmayan Bedriye Kılıç’ın ailesi ve yakınları, talihsiz kadını yıllarca şiddet ve eziyet gördüğü eşi T.K. tarafından ortadan kaybedildiğini düşünüyor. Araştırmacı gazeteci Müge Anlı, derinlemesine ele aldığı kayıp dosyasında, bu kez şüpheli eş T.K.’yle ilgili pes dedirten bir bilgiye ulaştı. Anlı’nın ulaştığı, T.K.’nin iş arkadaşı Hakan Kabak, T.K.’nin kayıp tarihinden 8 gün sonra, 14 Temmuz’da kendisini arayıp “Bana 100 bin lira para çıktı. 60 bin lira ile araba aldım, 40 bin lira kaldı. Gel seni pavyona götüreyim” dediğini, birlikte önce lunaparkta birer alkol aldıklarını söyledi. Eşinin kaybıyla ilgili çelişkili açıklamalarıyla dikkat çeken T.K.’nin alkol aldıkları esnada, telefonla konuştuğu kızına “Annen, kamyoncuya kaçtı kızım” dediğini kaydeden Hakan Kabak, “Lunaparkta alkol aldıktan sonra pavyona gittik. T., masaya, mekanda çalışan iki kadını çağırdı. Onlarla eğlendik. Gece saat 01.00-10.30 arası geri döndük. T. o gece 6 şişe alkol aldı” diye konuştu. İzleyenler ve kayıp Bedriye Kılıç’ın ailesi, Hakan Kabak’ın açıklamaları sonrası bu kadarı da olmaz dedi. Şüpheli eş eğlence mekanına gittiğini kabul ederken eşi için kızına, “Annen, kamyoncuya kaçtı kızım” dediğini inkar etti.

Balık tutmak için gittikleri denizde kayboldular Haber

Balık tutmak için gittikleri denizde kayboldular

Olay, dün gündüz saatlerinde İstanbul Beykoz ilçesi, Riva sahilde yaşandı. İddiaya göre dün Çengelköy'de yaşayan Fatih Yastıkkaya ve Emrah Dinçer balık tutmak için Riva Gelara sahiline gitti. Balık tutmak isteyen Yastıkkaya ve Dinçer, Riva sahiline varınca orada oltalarını hazırlayıp denize yakın bir noktadan oltalarını denize attılar. Kısa bir süre sonra hava sıcaklığı bir anda düşerek yerini rüzgara bıraktı. Rüzgarla birlikte denizde dev dalgalar oluştu. ​​​​​​ Balık tutmak isteyen iki arkadaştan Fatih Yastıkkaya dalgaların bir anda yükselmesiyle dengesini kaybederek denize düştü. Denize düşen Yastıkkaya'nın boğulduğunu gören Dinçer, arkadaşının arkasından atlayarak onu kurtarmak istedi. Ne yazık ki denizin hırçın dalgalarına karşı mücadele etseler de bir süre sonra balık tutmak isteyen iki arkadaş gözden kayboldu. Akşam saatlerinde eve dönmeyen Fatih Yastıkkaya ve Emrah Dinçer'in yakınları balık tutmak için gittikleri sahile geldiler. Bu iki arkadaşın orada olmadığını ve dev dalgaların olduğunu görünce sahil güvenlik ekiplerine ve polis ekiplerine haber verdiler. Durumun bildirilmesi üzerine olay yerine çok sayıda polis ekibi, sahil güvenlik ekipleri ve havadan helikopter ekibi gönderildi. Akşam üzeri ekiplerce başlayan arama kurtarma çalışmaları halen aralıksız sürdürülüyor. Arama kurtarma çalışmalarını çevreden takip eden bir vatandaş, "Biz buranın yerlisiyiz. Arkadaşlarla sahile geldik baktık burada bir kalabalık var, insanlar burada toplanmışlar. Adamın biri suya düşmüş yüzme de bilmiyormuş. Diğeri de galiba onu kurtarmak isterken denizde kaybolmuşlar" dedi.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.