Hava Durumu

#Ödül

Haberin Analizi - Ödül haberleri, son dakika gelişmeleri, detaylı bilgiler ve tüm gelişmeler, Ödül haber sayfasında canlı gelişmelerle ulaşabilirsiniz.

Nilüfer’de yüzme yarışmasında dereceye girenler ödüllendirildi Haber

Nilüfer’de yüzme yarışmasında dereceye girenler ödüllendirildi

Nilüfer Belediyesi tarafından düzenlenen 10 Yaş Yüzme Yarışması, geniş katılımla gerçekleşti. Konak Olimpik Yüzme Havuzu’nda gerçekleşen yarışmaya Bursa’nın yanı sıra çevre illerden de sporcular katıldı. 11 kulüpten 80 sporcunun yer aldığı turnuvada heyecan dolu anlar yaşandı. Serbest, kurbağalama, sırt üstü, kelebek yüzme stillerinde ferdi ve karışık bayrak yarışlarının yapıldığı turnuvada sporcular, dereceye girebilmek için büyük mücadele verdi. Erkekler ferdi genel sıralamada 744 puan toplayan Uludağ Olimpik Spor Kulübü’nden Mert Başaran birinci olurken, 683 puanla Nilüfer Belediyespor’dan Kuzey Alkan ikinci, 682 puanla Fatih Mehmet Taşdemir de üçüncü olmaya hak kazandı. Kızlarda Gölcük Akademi Yüzme Spor Kulübü’nden Ferhan Feyza Orbay 1192 puanla birincilik kürsüsüne çıkan isim oldu. Nilüfer Belediyespor’un yüzücülerinden Bilge Bektaş 1135 puanla ikinci sırada yer alırken, 1028 puanla Serra Akyapak da üçüncü oldu. Takım sıralamasında şampiyonluğu Nilüfer Belediyespor Kulübü aldı. Erkekler kategorisinde Nilüfer Belediyespor Kulübü birincilik kürsüsüne çıkarken, Osmangazi Belediyespor Kulübü ikinci, Bursa Büyükşehir Belediyespor Kulübü de üçüncü sırada yer aldı. Kızlar kategorisinde de birinci Nilüfer Belediyespor Kulübü, ikinci Osmangazi Belediyespor Kulübü, üçüncü de Uludağ Olimpik Spor Kulübü oldu. Dereceye giren sporcu ve takımlara ödüllerini Nilüfer Belediye Başkan Yardımcısı Osman Uçar ile Nilüfer Belediyespor Kulübü yöneticilerinden Fehmi Gökçen verdi.

Ünlü şarkıcı Taylor Swift için iş ilanı verildi Haber

Ünlü şarkıcı Taylor Swift için iş ilanı verildi

Son albümü Midnights ile rekora doymayan Grammy ödüllü şarkıcı Taylor Swift, son olarak 2023 MTV Ödülleri'nde toplamda 9 ödül alarak rekor kırdı. SWIFT İÇİN ÖZEL İŞ İLANI Başarılı şarkıcının popülaritesi günden güne artarken bir medya şirketinin verdiği iş ilanı  ise herkesi şaşırttı. İş ilanında Taylor Swift hakkında tam zamanlı haber yapacak bir muhabir arandığı duyuruldu. Taylor Swift'in hayran kitlesindeki artışın eşi benzeri görülmemiş boyutlara ulaştığını dile getiren şirket, Swift'in müziğinin önemini tüm dünyaya anlatacak bir muhabir aradığını ifade etti. SWIFT'İN SEKTÖRDEKİ ETKİSİNİ SAPTAYACAK BİRİ ARANIYOR İlanda "Hem gerçekleri hem de öfkeyi gören Taylor Swift muhabiri, pop yıldızının etkisinin neden giderek yayıldığını, hayran kitlesinin pop kültüründe neyi temsil ettiğini ve onun müzik dünyası ve sektördeki etkisini saptayacak. Kendi sesi olan ama önyargılı olmayan, okuyucularla onların istekleri doğrultusunda buluşmak üzere tasarlanmış zekice içerikler hazırlayarak hızla ulusal bir kitle geliştirebilecek bir gazeteci arıyoruz" ifadeleri kullanıldı. Öte yandan MTV Video Müzik Ödülleri gecesinde de bir kamera operatörü sadece Swift'in başkalarının performanslarına verdiği tepkileri ve sahnedeki konuşmalarını çekmekle görevlendirilmişti. PSİKOLOJİ DERSİNE KONU OLACAK Geçtiğimiz aylarda da Swift'in hayatı ve şarkılarının ABD'deki Arizona Eyalet Üniversitesi'nde "Taylor Swift'in Psikolojisi - Sosyal Psikolojinin İleri Konuları" adlı derste işleneceği duyurulmuştu.

Bilişim sektörünün 500'ü belli oldu Haber

Bilişim sektörünün 500'ü belli oldu

İSTANBUL (İGFA) - M2S Araştırma Şirketi tarafından gerçekleştirilen Türkiye’nin İlk 500 Bilişim Şirketi-Bilişim 500 Araştırması sonuçları, 9 Ağustos 2023 tarihinde Fişekhane’de düzenlenen ödül töreninde açıklandı. Bilişim 500 Araştırması kapsamında “Dağıtıcı”, “Sistem Entegratörü ve İş Ortağı”, “Uluslararası Merkezli Üretici/Üreticinin Temsilcisi”, “Türkiye Merkezli Üretici”, “Bilişim 500 Plus” ve “Türkiye Ekonomisine Katkı” olmak üzere 6 ayrı ana kategoride birincilere ödülleri takdim edildi. Araştırmanın Türkiye Ekonomisine Katkı özel kategorisinde; Yılın Finans Bankacılık Sektörü Yazılım Kategori birincisi Intertech olurken, Yılın Yapay Zekâ Kategori birinciliğini KoçSistem aldı. Yılın Ar-Ge Yatırımı Kategorisi birincisi Havelsan, Yılın Yazılım İhracatı Kategori birincisi Enka Grup, Yılın Hizmet İhracatı Kategori birincisi ise Teleperformance Türkiye oldu. Tören sponsorluğunu KoçSistem, araştırma sponsorluğunu Sistem Global, yayın sponsorluğunu Este Bilişim; sunum sponsorluğunu Bulutistan, Iovis, Iron Mountain, Lenovo, Nagarro+MBIS’in üstlendiği ödül töreni; ‘Gitarların Efendisi’ olarak tanınan Sanatçı ve Bilişimci Taylan Dedeoğlu’nun solo gitar performansı ile başladı. Araştırma sonuçlarına göre, ilk 500 bilişim firmasının 2022 yılında toplam geliri 372 milyar TL olurken, bir önceki yıla göre büyüme oranı yüzde 74 olarak gerçekleşti. Bu yılki araştırmada 89 yeni şirket yer alırken, sıralamaya giren şirketlerin 187’si yüzde 100’ün üzerinde bir büyüme gösterdi. EN BÜYÜK 10 BİLİŞİM FİRMASI En yüksek büyüme yine yazılım sektöründen geldi. İlk 500 Bilişim Şirketi birincilik ödülünü ise Turkcell aldı. Türkiye’nin en büyük 10 bilişim firması; Turkcell, Türk Telekom, Vodafone, Indeks Bilgisayar, Arena, Teknosa, Bilkom Bilişim, Armada Bilgisayar, Penta Teknoloji ve Lenovo Türkiye olarak sıralandı. 24 yıldır kamu, bilişim firmaları, BT yöneticileri ve akademiyi bir araya getiren ‘Bilişim 500 Ödül Töreni’nde mesajlarını ilettiği video ile aktaran T.C. Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Bakan Yardımcısı Dr. Ömer Fatih Sayan, “Cumhurbaşkanımızın çizdiği milli teknoloji hamlesi ve Türkiye’nin yüz yılı vizyonu çerçevesinde hareket ederek hep birlikte ülkemizin bilişim altyapısını güçlendirmeliyiz. Bilişim sektörünü ülkemiz için bir refah kaynağı haline getirmek ancak yerli ve milli ürünlerimizle mümkün olabilir” dedi.  35 YIL EMEK ÖDÜLLERİ “Yeni yüzyılımızda daha da ileri ‘further’” teması ile gerçekleştirilen törende ayrıca bilişim sektörüne 35 yıl emek veren Serhan Demirer, Cüneyt Kalpakoğlu, Tufan Alatan, Sinan Oymacı, Ken Bradley, Kenan Altınsaat ve Dr. Reha Çetin’e de ödülleri verildi.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.