Hava Durumu

#Sıcaklık

Haberin Analizi - Sıcaklık haberleri, son dakika gelişmeleri, detaylı bilgiler ve tüm gelişmeler, Sıcaklık haber sayfasında canlı gelişmelerle ulaşabilirsiniz.

Bursa'nın hava durumu:Lodos,gökgürültülü sağanak yağış ve sıcaklık değişimleri Haber

Bursa'nın hava durumu:Lodos,gökgürültülü sağanak yağış ve sıcaklık değişimleri

Hafta sonu, lodos etkisi ve gökgürültülü sağanak yağışlarla birlikte sıcaklık değişimleri yaşanıyor. Hafta sonunun ilk gününde Bursa'da sabah saatlerinde 11 dereceyle başlayan sıcaklık, lodos ve çok bulutlu gökyüzü eşliğinde gün doğumuyla karşılandı. Öğle saatlerinde lodosun etkisi artarken, sıcaklık 16 dereceye yükseliyor. Öğle saatlerinde şehir genelinde kuvvetli lodos ve çok bulutlu gökyüzü hakim oluyor; sıcaklık 23 dereceyi buluyor. Öğle sonrası ise termometreler 25 derece civarında seyrederken, gökgürültülü sağanak yağışlar başlıyor. Akşam saatlerinde hava sıcaklığı 24 dereceye düşerken, gökgürültülü sağanak yağış ve çok bulutlu gökyüzü gün batımını süslüyor. Akşam boyunca yağış geçişleri devam ederken, sıcaklık 22 derece seviyelerinde ölçülüyor. Gece saatlerinde de yağış devam ediyor ve sıcaklık 20 derece civarında seyrediyor. Meteoroloji raporuna göre, Bursa'da hafta sonunda kuvvetli lodos ve gökgürültülü sağanak yağışlar devam edecek. Yeni haftada da benzer durumlar bekleniyor. Yarın sabah saatlerinde hava sıcaklığı 11 derece civarında olacak. Gün içinde ise sağanak yağışlar devam ederken, sıcaklık 22 dereceye kadar çıkacak. Haftanın ilk iş günü olan Pazartesi günü, sabah saatlerinde 9 derece civarında başlayacak. Gün içinde yağış geçişleri ve çok bulutlu gökyüzüyle birlikte sıcaklık 18 derece seviyelerinde seyredecek. Salı günü sabah saatlerinde 10 derece civarında sıcaklık ölçülürken, parçalı bulutlu ve güneşli gökyüzü bekleniyor. Gün içinde sıcaklık en yüksek 20 dereceye kadar çıkacak. Çarşamba günü sabah saatlerinde sıcaklık 12 derece civarında seyredecek. Gün içinde ise sağanak yağışlar ve çok bulutlu gökyüzüyle birlikte sıcaklık 19 derece seviyelerinde ölçülecek.

Bursa’ya sağanak yağış geliyor, sıcaklık düşüyor Haber

Bursa’ya sağanak yağış geliyor, sıcaklık düşüyor

Meteoroloji’nin hazırladığı 5 günlük hava durumu raporuna göre sıcaklık 30 derece üzerindeki seyrini sürdürürken gün verilerek sağanak yağış ve düşük sıcaklık uyarısı geldi. İşte detaylar… Haftanın ikinci iş gününe 15 derecelik bir sıcaklıkla başlayan Bursa genelinde sabah saatlerinde parçalı bulutlu bir gökyüzüyle birlikte gün doğumu yaşandı. Öğle saatlerine doğru parçalı bulutlu ve güneşli gökyüzüyle birlikte hava sıcaklığı ise 20 derece seviyelerinde. Öğle saatlerinde parçalı bulutlu ve güneşli gökyüzüyle birlikte hava sıcaklığı 27 derece seviyelerinde ölçülüyor.  Öğle saatleri sonrası 31 derece seviyelerinde ölçülen termometrelerin yanı sıra parçalı bulutlu ve güneşli gökyüzü şehir genelinde yüzünü gösteriyor. Akşam saatlerine doğru termometreler 28 derece olarak ölçülürken az bulutlu gökyüzüyle birlikte gün batımı yaşanıyor. Akşam saatlerinde de az bulutlu gökyüzüyle birlikte hava sıcaklığı 22 derece seviyelerinde ölçülüyor. Gece saatlerinde de termometreler 19 derece seviyelerinde. YAĞIŞ GELİYOR, SICAKLIK DÜŞÜYOR Meteoroloji’nin 5 günlük hava tahmin raporunda Bursa genelinde sıcaklık bugün ve yarın da yüzünü gösterirken Perşembe gününden itibaren ise sağanak yağışla birlikte termometreler düşüşe geçecek. Haftanın üçüncü iş gününde (YARIN) sabah saatlerinde hava sıcaklığı 15 derece seviyelerinde seyrediyor. Gün içerisinde parçalı bulutlu ve güneşli gökyüzüyle birlikte termometreler 29 derece seviyelerine kadar tırmanıyor. Haftanın dördüncü iş gününde (PERŞEMBE) sabah saatlerinde 15 derece olarak ölçülürken gün içerisinde gökgürültülü sağanak yağış yüzünü göstermeye başlarken sıcaklık en yüksek 26 derece olacak. Haftanın son iş gününde (CUMA) sabah saatlerinde 17 derece olarak ölçülürken gün içerisinde gökgürültülü sağanak yağışla birlikte termometreler en yüksek 24 dereceyi gösterecek. Hafta sonunun ilk gününde (CUMARTESİ) sabah saatlerinde hava sıcaklığı 16 derece seviyelerinde seyrediyor. Gün içerisinde sağanak yağış geçişleriyle birlikte termometreler ise 24 derece seviyelerinde ölçülüyor.

Meteoroloji’den Bursa’ya yeni hafta, sıcaklık ve yağış uyarısı Haber

Meteoroloji’den Bursa’ya yeni hafta, sıcaklık ve yağış uyarısı

Meteoroloji’nin Bursa için hazırladığı yeni hafta raporuna göre 3 gün boyunca sıcaklıklarda düşüş beklenirken sağanak yağış geçişleri için de gün verilerek uyarı yapıldı. İşte detaylar… Haftanın ilk gününe 14 derecelik bir sıcaklıkla başlayan Bursa genelinde sabah saatlerinde açık bir gökyüzüyle birlikte gün doğumu yaşandı. Öğle saatlerine doğru açık ve güneşli gökyüzüyle birlikte hava sıcaklığı ise 19 derece seviyelerinde. Öğle saatlerinde az bulutlu ve güneşli gökyüzüyle birlikte hava sıcaklığı 27 derece seviyelerinde ölçülüyor.  Öğle saatleri sonrası 32 derece seviyelerinde ölçülen termometrelerin yanı sıra az bulutlu ve güneşli gökyüzü şehir genelinde yüzünü gösteriyor. Akşam saatlerine doğru termometreler 29 derece olarak ölçülürken az bulutlu gökyüzüyle birlikte gün batımı yaşanıyor. Akşam saatlerinde de az bulutlu gökyüzüyle birlikte hava sıcaklığı 24 derece seviyelerinde ölçülüyor. Gece saatlerinde de termometreler 20 derece seviyelerinde. YENİ HAFTADA YAĞIŞ VAR Meteoroloji’nin 5 günlük hava tahmin raporunda Bursa genelinde yeni hafta için sıcaklık açıklaması gelirken yağış için de gün verildi. Haftanın ikinci iş gününde (YARIN) sabah saatlerinde hava sıcaklığı 14 derece seviyelerinde seyrediyor. Gün içerisinde parçalı bulutlu ve güneşli gökyüzüyle birlikte termometreler 31 derece seviyelerine kadar tırmanıyor. Haftanın üçüncü iş gününde (ÇARŞAMBA) sabah saatlerinde hava sıcaklığı 14 derece seviyelerinde seyrediyor. Gün içerisinde parçalı bulutlu ve güneşli gökyüzüyle birlikte termometreler ise 29 derece seviyelerinde ölçülüyor. Haftanın dördüncü iş gününde (PERŞEMBE) sabah saatlerinde 15 derece olarak ölçülürken gün içerisinde gökgürültülü sağanak yağış yüzünü göstermeye başlarken sıcaklık en yüksek 27 derece olacak. Haftanın son iş gününde ise (CUMA) sabah saatlerinde 16 derece olarak ölçülürken gün içerisinde gökgürültülü sağanak yağışla birlikte termometreler en yüksek 26 dereceyi gösterecek.

Meteoroloji’den Bursa için hava tahminleri Haber

Meteoroloji’den Bursa için hava tahminleri

Meteoroloji tarafından Bursa için hazırlanan hava tahmin raporunda Bursa için sabit sıcaklık açıklaması gelirken hafta sonu uyarısı da geldi. İşte detaylar… Haftanın ikinci iş gününe 14 derecelik bir sıcaklıkla başlayan Bursa genelinde sabah saatlerinde az bulutlu bir gökyüzüyle birlikte gün doğumu yaşandı. Öğle saatlerine doğru az bulutlu ve güneşli gökyüzüyle birlikte hava sıcaklığı ise 18 derece seviyelerinde. Öğle saatlerinde az bulutlu ve güneşli gökyüzüyle birlikte hava sıcaklığı 24 derece seviyelerinde ölçülüyor.  Öğle saatleri sonrası 29 derece seviyelerinde ölçülen termometrelerin yanı sıra az bulutlu ve güneşli gökyüzü şehir genelinde yüzünü gösteriyor. Akşam saatlerine doğru termometreler 26 derece olarak ölçülürken az bulutlu gökyüzüyle birlikte gün batımı yaşanıyor. Akşam saatlerinde de az bulutlu gökyüzüyle birlikte hava sıcaklığı 21 derece seviyelerinde ölçülüyor. Gece saatlerinde de termometreler 19 derece seviyelerinde. SICAKLIK HAFTA SONUNA KADAR SABİT Meteoroloji’nin 5 günlük yeni hava tahmin raporunda Bursa genelinde az bulutlu ve güneşli gökyüzüyle birlikte sıcaklığın hafta sonuna kadar 30 derecenin altında seyredeceği bildirildi. Yeni haftanın üçüncü iş gününde (YARIN) sabah saatlerinde hava sıcaklığı 15 derece seviyelerinde seyrediyor. Gün içerisinde az bulutlu ve güneşli gökyüzüyle birlikte termometreler 28 derece seviyelerine kadar tırmanıyor. Haftanın dördüncü iş gününde (PERŞEMBE) sabah saatlerinde 14 derece olarak ölçülürken gün içerisinde az bulutlu ve güneşli gökyüzüyle birlikte termometreler en yüksek 27 dereceyi gösterecek. Haftanın son iş gününde ise (CUMA) sabah saatlerinde hava sıcaklığı 15 derece seviyelerinde seyrediyor. Gün içerisinde az bulutlu ve güneşli gökyüzüyle birlikte termometreler ise 27 derece seviyelerinde ölçülüyor. Hafta sonunun ilk gününde (CUMARTESİ) sabah saatlerinde 16 derece olarak ölçülürken gün içerisinde az bulutlu ve güneşli bir gökyüzüyle birlikte sıcaklık en yüksek 28 derece olacak.

Meteoroloji'den Bursa'ya yeni hafta uyarısı! Sıcaklık ve rüzgar... Haber

Meteoroloji'den Bursa'ya yeni hafta uyarısı! Sıcaklık ve rüzgar...

Meteoroloji tarafından Bursa için yapılan tahminde sıcak ve rüzgarlı bir gün Bursalıları bekliyor. İşte detaylar... Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından Bursa için yapılan tahmine göre: Hafta sonunun ikinci gününde Bursa güne açık ve serin bir hava ile 21 derecelik bir sıcaklık ile başladı. Öğle saatlerine doğru sıcak hava yükselişe geçiyor ve termometreler 26 dereceye kadar ulaşıyor. Öte yandan Bursalılar sıcak güneşli bir sabaha merhaba diyor. Öğle saatlerinde sıcaklık 30 dereceye kadar yükselirken sıcak hava da etkisini göstermeye devam ediyor. Öte yandan sıcak hava öğle saatleri sonrası düşüşe geçerken rüzgarlı bir hava  Bursa genelinde etkisini gösteriyor. Akşam saatlerinde ise gökyüzüne az bulutlu ama güneşli sıcak bir hava hakim olurken termometrelerde ise oklar aşağı yönde hareket ediyor ve hava sıcaklığı 22 derecelere kadar düşüyor. Gece saatlerinde sıcaklık 20 derece olurken geceyarısı da sıcak hava etkisini yitirmiyor. Gece saatleri başka bir değişiklik olmadan az bulutlu ve güneşli bir hava ile Bursa'da gün sona eriyor. YENİ HAFTA UYARISI! RÜZGAR VE SICAKLIK Diğer yandan Meteoroloji'nin Bursa için 5 günlük hava tahmin raporuda belli oldu.  Rapora göre Bugün (PAZAR) şehir genelinde sabah ve öğle saatlerinde hava açık olsada akşam saatlerinde ise sıcaklıklar düşüşe geçiyor ve açık olan hava ile birlikte rüzgar etkisini gösteriyor. Öte yandan 5 günlük raporda rüzgarlı ve sıcak bir hava Bursa genelinde Bursalıları bekliyor. PAZARTESİ gününde hava sıcaklığı gün içinde 30 dereceye kadar yükselirken şehir genelinde sıcak hava hakim oluyor. Akşam saatlerinde ise sıcaklık etkisini kaybediyor ve 14 derecelere kadar düşüyor. SALI günü dereceler 28 dereceyi gösterirken açık ve güneşli bir hava Bursalılara merhaba diyor. Akşam saatlerinde ise sıcaklıklar 14 dereceye kadar düşüyor. ÇARŞAMBA gününde ise sıcaklıklar termometrede 28 dereceyi gösterirken şehir genelinde Bursalıları az bulutlu ve güneşli bir gün beklemekte. PERŞEMBE gününe ise sehir genelinde parçalı bulutlu ve sıcak hava etkisini sürdürürken sıcaklıklar gün içinde 28 dereceye kadar yükselecek. Akşam saatlerinde ise sıcak hava etkisini kayberek 15 derecelere kadar düşüş yaşanacak. İŞTE BURSA İÇİN SAATLİK HAVA DURUMU TAHMİNİ (17 EYLÜL 2023)

Bursa için yeni uyarı!O saatlerde sağanak yağış bekleniyor Haber

Bursa için yeni uyarı!O saatlerde sağanak yağış bekleniyor

Meteoroloji tarafından Bursa bugün  (07.09.2023)  için yapılan tahmin raporunda sıcaklık ve sağanak yağış uyarısı yapıldı. Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından Bursa için yapılan tahmine göre: Haftanın dördüncü gününde Bursa güne parçalı bulutlu ve sıcak hava ile 24 derecelik bir sıcaklık ile güne başladı. Öğle saatlerine doğru sıcak hava yükselişe geçerek termometreler 28 dereceye kadar ulaşırken parçalı bulutlu ve güneşli bir hava Bursalılara merhaba diyor. Öğle saatlerinde sıcaklık 31 dereceye kadar yükselirken gök gürültülü sağanak yağışta Bursa genelinde etkili oluyor. Öte yandan sıcak hava öğle saatleri sonrası düşüşe geçerken gök gürültülü sağanak yağış geçişleri etkisini sürdürmeye devam ediyor. Akşam saatlerinde ise sağanak yağış devam ederken termometrelerde oklar aşağı yönde hareket ediyor ve sıcaklıklar 26 derecelere kadar düşüyor. Gece saatlerinde sıcaklık 24 dereceye kadar düşerken hafif bir sağanak yağış ile Bursa'da gün sona eriyor. SICAKLIK VE YAĞIŞ İÇİN YENİ UYARI Diğer yandan Meteoroloji'nin Bursa için 5 günlük hava tahmin raporuda belli oldu.  Rapora göre Bugün (PERŞEMBE) şehir genelinde parçalı bulutlu ve gök gürültülü sağanak yağışlı bir hava olurken akşam saatlerinde ise sağanak yağış geçişleri etkili olmaya devam ediyor. Öte yandan perşembeden itibaren Bursa genelinde gök gürültülü sağanak yağış yerini parçalı bulutlu ve kapalı bir havaya bırakıyor. CUMA gününde hava sıcaklığı gün içinde 30 dereceye kadar yükselirken şehir genelinde çok bulutlu ve kapalı bir hava etkili oluyor. Akşam saatlerinde ise sıcaklık etkisini kaybediyor ve 20 derecelere kadar düşüyor. CUMARTESİ günü dereceler 29 dereceyi gösterirken bulutlu ve kapalı hava gösteriyor. Akşam saatlerinde ise sıcaklıklar 18 dereceye kadar düşüyor. PAZAR gününde ise sıcaklıklar termometrede 29 dereceyi gösterirken şehir genelinde Bursalıları parçalı bulutlu ve güneşli bir gün beklemekte. PAZARTESİ gününe ise sehir genelinde parçalı bulutlu ve güneşli hava etkisini sürdürürken sıcaklıklar gün içinde 27 dereceye kadar yükselecek. Akşam saatlerinde ise sıcaklıklar etkisini kayberek 15 dereceye kadar düşüş yaşanacak.

Bursa için yeni uyarı! Sıcaklık... Haber

Bursa için yeni uyarı! Sıcaklık...

Meteoroloji tarafından Bursa için bugün yapılan tahminlere göre Bursalıları açık ve güneşli bir gün bekliyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından Bursa için yapılan tahmine göre: Haftanın ikinci gününde Bursa güne güneşli ve açık hava ile 23 derecelik bir sıcaklık ile güne başladı. Öğle saatlerine doğru sıcak hava yükselişe geçerek termometreler 29 dereceye kadar ulaşıyor. Öğle saatlerinde sıcaklık 34 derece olurken şehir genelinde gökyüzü açık havadan yerini az bulutlu havaya bırakıyor. Öte yandan sıcak hava öğle saatleri sonrası düşüşe geçerek 33 dereceye kadar gerilirken gökyüzünde az bulutlu hava yerini koruyor. Akşam saatlerine doğru ise az bulutlu hava gökyüzünü terkederek yerini açık ve güneşli havaya bırakırken termometrelerde okların aşağı yönde hareketi devam ediyor ve sıcaklık 28 derecelere kadar iniyor.  Gece saatlerinde sıcaklık 26 dereceye kadar alçalırken açık ve güneşli bir hava ile gün sona eriyor. HAFTASONU YAĞIŞ VAR Diğer yandan Meteoroloji tarafından Bursa için 5 günlük hava tahmin raporuda belli oldu. Rapora göre hafta içinde sıcaklık ve parçalı bulutlu bir hava şehir geneline hakim olurken Cumartesi günü gökgürültülü sağanak yağış Bursalıları bekliyor.  ÇARŞAMBA gününde havaya sıcaklığı gün içinde 36 dereceye kadar yükselirken akşam saatlerinde sıcak hava etkisini kaybediyor ve sıcaklık 21 derecelere kadar iniyor. PERŞEMBE günü dereceler 34'ü gösterirken gökyüzünde de az bulutlu hava etkisini gösterecek. Akşam saatlerinde ise sıcak hava etkisini kaybederek 21 dereceye kadar düşüş yaşanıyor. CUMA gününde sıcaklıklar termometrede 34 dereceyi gösterirken şehir genelinde parçalı bulutlu hava Bursalıları karşılayacak. CUMARTESİ günü ise yağış etkisini gösterecek ve havaya gökgürültülü sağanak yağış hakim olurken sıcaklık gün içinde 27 derece olarak ölçülürken akşam saatlerinde 21 dereceye kadar düşüş yaşanacak.

Bursa için sıcaklık uyarısı! Haber

Bursa için sıcaklık uyarısı!

Meteoroloji tarafından Bursa için yapılan hava tahminine göre Bursalıları kapalı ve güneşli bir gün bekliyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından Bursa için yapılan tahmine göre: Haftanın ilk günü Bursa parcalı bulutlu ve 23 derecelik bir sıcaklık ile güne başladı. Öğle saatlerine doğru sıcak hava yükselişe geçerek 28 dereceye kadar ulaşıyor. Öğle saatlerinde sıcaklık 32 derece olurken şehir genelinde gökyüzüne parçalı bulutlu hava hakim oluyor. Öte yandan sıcak hava öğle saatleri sonrası düşüşe geçerek 30 dereceye kadar gerilirken parçalı bulutlu hava yerini az bulutlu havaya bırakıyor. Akşam saatlerine doğru termometrelerde oklar aşağı yönde hareketine devam ederken sıcaklık 25 derecelere kadar iniyor.  Gece saatlerinde sıcaklık 24 dereceye kadar düşerken az bulutlu bir hava ile gün sona eriyor. 5 GÜNLÜK RAPOR YAYINLANDI Diğer yandan Meteoroloji tarafından Bursa için 5 günlük hava tahmin raporuda belli oldu. Rapora göre yeni haftada sıcaklık şehir geneline hakim olurken parçalı ve az bulutlu bir hava da Bursalıları bekliyor. SALI gününde havaya sıcaklığı gün içinde 32 dereceye kadar yükselirken akşam saatlerinde sıcak hava etkisini kaybediyor ve sıcaklık 18 derecelere kadar iniyor. ÇARŞAMBA günü haftanın en sıcak günü olarak dereceler 35'i gösterirken gökyüzüde açık olacak. Akşam saatlerinde ise sıcak hava etkisini kaybederek 21 dereceye kadar düşüş yaşanıyor. PERŞEMBE ve CUMA gününde sıcaklıklar termometrede 33 dereceyi gösterirken şehir genelinde parçalı ve az bulutlu hava Bursalıları karşılayacak.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.