Hava Durumu

#Trafiğe Kapalı Yol

Haberin Analizi - Trafiğe Kapalı Yol haberleri, son dakika gelişmeleri, detaylı bilgiler ve tüm gelişmeler, Trafiğe Kapalı Yol haber sayfasında canlı gelişmelerle ulaşabilirsiniz.

Bursa'da o yolda çalışma var, trafiğe kapatıldı... Haber

Bursa'da o yolda çalışma var, trafiğe kapatıldı...

Karayolları Genel Müdürlüğünün yol durumu bültenine göre, Gebze-Orhangazi-İzmir Otoyolu'nun (İzmit Körfez Geçişi ve bağlantı yolları dahil) Kılıç-Orhangazi kavşakları 3-4. kilometrelerinde bakım ve onarım çalışması sebebiyle İzmir-İstanbul yönlerinde sol şerit trafiğe kapatılarak, ulaşım diğer şeritlerden devam edecek. Tarsus-Pozantı Otoyolu'nun Pozantı Kuzey-Pozantı Güney kavşakları 3-5. kilometrelerindeki köprü genleşme derzi çalışması nedeniyle Adana istikameti trafiğe kapatıldı. Bu bölgede ulaşım Ankara istikametinden iki yönlü sağlanıyor. TEM Otoyolu'nun Çerkezköy-Kınalı kavşakları güney taşıma yolunda (İstanbul istikameti) üstyapı onarım çalışmaları yapılacak. Şerit kapatma şeklinde yürütülecek çalışmalar her gün 19.00-06.00 saatlerinde gerçekleştirilecek. Ankara Çevre Otoyolu'nun Eskişehir-İncek kavşakları 0-6. kilometrelerinde (İncek Kavşağı istikameti) üstyapı onarım çalışması dolayısıyla ulaşım diğer istikametten çift yönlü ve kontrollü sürdürülecek. Çalışmalar kapsamında Eskişehir Kavşağı'nın İncek istikameti katılım kolu da trafiğe kapatılacak. Sürücüler Eskişehir Kavşağı'nın diğer kollarından İncek istikametine yönlendirilecek. Didim ayrımı-Milas yolunun 40-41. kilometrelerindeki yapım çalışmaları nedeniyle Milas yönünde ulaşım tek şeritten kontrollü gerçekleştiriliyor. Sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri gerekiyor. Kandıra-Kocaeli yolunun Pirceler-Çubuklu köylerinde üstyapı yenileme çalışmaları dolayısıyla ulaşıma tek yönden gidiş-geliş şeklinde izin veriliyor. Sakarya-Düzce il sınırı Düzce-Bolu il sınırı yolunun 0-4. kilometrelerinde üstyapı onarım çalışmaları sebebiyle bölünmüş yolun Düzce-İstanbul istikameti trafiğe kapatıldı. Bu kesimde ulaşım İstanbul-Düzce istikametinden iki yönlü sağlanıyor. Konya-Afyonkarahisar yolunun 5. kilometresinde (Şuhut Kavşağı) köprü genleşme derzi onarım çalışması nedeniyle Konya istikameti trafiğe kapatıldı. Sürücüler, köprü yerine kavşak üzerinden Konya yönüne yönlendiriliyor. Hopa-Borçka-Artvin yolunun 47-65. kilometrelerindeki 10 tünel ve güzergahlarında yapılacak drenaj sistemleri bakım ve onarım çalışması dolayısıyla saat 17.00'ye kadar ulaşım tek şeritten kontrollü devam edecek. Suşehri-Geminbeli-Zara yolunun 42-43. kilometrelerindeki yapım çalışmaları sebebiyle sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine uymaları gerekiyor.

Bursa'da trafiğe Eker I Run Koşusu ayarı! Yollar kapalı olacak... Haber

Bursa'da trafiğe Eker I Run Koşusu ayarı! Yollar kapalı olacak...

Bursa'da, 1 Ekim Pazar günü yapılacak "Eker I Run Koşusu" nedeniyle Osmangazi ve Nilüfer ilçelerindeki bazı yolların trafiğe kapatılacağı bildirildi. İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada, maraton ve diğer koşuların pazar günü 07.00-14.30 saatlerinde Osmangazi ilçesi Uludağ Milli Parkı ve Nilüfer ilçesi Orhaneli Yolu, Lefkoşe Caddesi, Beşevler Kavşağı güzergahında düzenleneceği belirtildi. Bu nedenle bazı güzergahlarda önlem alınacağı duyurulan açıklamada, şunlar kaydedildi: "1 Ekim Pazar günü bu güzergahlarda saat 07.00'den itibaren ilimiz Nilüfer ilçesi Beşevler Kavşağı-Eker Meydanı'ndan başlayacak olan Eker I Run Koşusu, Lefkoşe Caddesi-Kent Ormanı Kavşağı-Misi Köy Kavşağı-Gümüştepe Misi Köyü Kavşağı-Nilüfer ilçesi Orhaneli- Keles yolu Doğancı Jandarma Karakolu yolu, Osmangazi ilçesi Uludağ Milli Parkı ve güzergahlarında, etkinlik bitinceye kadar bağlantı yolları ile cadde ve sokaklar arası araç trafiğine kapatılacaktır. Ancak Beşevler Kavşağı-Lefkoşe Caddesi-Kent Ormanı Kavşağı-Misi Köy Kavşağı-Gümüştepe Misi Köyü Kavşağı-Nilüfer ilçesi Orhaneli-Keles yolu Doğancı Jandarma Karakolu yolu şehir merkezine geliş istikametindeki yol trafik dubaları ile bölünerek gidiş-geliş olarak kullanılacaktır. Ayrıca, Bursa Uludağ yolu Kurbağa Kaya Teleferik İstasyonu Uludağ Et Mangal (Kirazlı köyü sapağı) arası Bursa'ya iniş yönünde kontrollü trafik akışı sağlanacaktır."

Bursa'da Yenişehir-Bilecik yoluna dikkat Haber

Bursa'da Yenişehir-Bilecik yoluna dikkat

Karayolları Genel Müdürlüğünün yol durumu bültenine göre, Gölköy-Mesudiye yolunun 46-47, Yenişehir-Bilecik yolunun 6-16. kilometrelerindeki yapım çalışmaları sebebiyle ulaşım kontrollü sağlanıyor. Anadolu Otoyolu'nun Kaynaşlı-Abant kavşaklarında (Bolu Dağı geçişi) tünel portal yapısı ve viyadüklerde genleşme derzi yenileme çalışmaları yapılıyor. Bu nedenle otoyolun Ankara istikameti trafiğe kapatılarak, ulaşım Kaynaşlı Kavşağı'ndan D-100 devlet yoluna aktarılıyor. Sürücüler Abant Kavşağı'ndan tekrar otoyola katılım sağlayabiliyor. Ankara Çevre Otoyolu'nun 7-8. kilometrelerinde Karataş viyadüğünün Polis Akademisi Kavşağı istikametindeki genleşme derzi çalışması sebebiyle ulaşım bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü ve kontrollü gerçekleştiriliyor. Mersin-Adana yolunun 0-1. kilometrelerinde farklı seviyeli kavşak çalışmaları dolayısıyla ulaşım Liman D Kapısı ayrım kolundan kontrollü sürdürülüyor. Konya-Antalya yolunun Demirkapı Tünelleri Konya-Antalya istikameti sağ tüpündeki bakım ve onarım çalışmaları nedeniyle ulaşım servis yolundan devam ediyor. Manisa-Turgutlu yolunun 1-7. kilometrelerindeki yapım çalışmaları sebebiyle ulaşıma bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü izin veriliyor. Beşikdüzü-Trabzon yolunun 18. kilometresinde yaya üst geçidi demontaj çalışması dolayısıyla saat 19.00'a kadar her iki yönde ulaşım tek şeritten kontrollü gerçekleştirilecek. Muradiye-Çaldıran yolunun 27-37. kilometrelerindeki yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım bölünmüş yolun bir bölümünden kontrollü devam ediyor. Hekimhan-Alacahan yolunun 13. kilometresinde Hasan Çelebi viyadüğünde derz onarım çalışması dolayısıyla sürücüler servis yoluna yönlendiriliyor.

O yol trafiğe kapatıldı Haber

O yol trafiğe kapatıldı

Karayolları Genel Müdürlüğünün yol durumu bültenine göre, Bursa-İnegöl-Bozüyük yolunun 60-63. kilometrelerinde asfalt yenileme çalışmaları sebebiyle İnegöl-Bozüyük istikameti trafiğe kapatılarak, ulaşım Bozüyük-İnegöl istikametinden iki yönlü sağlanıyor. TEM Otoyolu'nun Babaeski-Havsa kavşakları 45-48. kilometrelerinde (Edirne istikameti) üstyapı onarım ve yenileme çalışmaları yapılıyor. Bu nedenle otoyolun sol ve orta şeritleri trafiğe kapatılarak, ulaşım diğer şeritten sağlanıyor. Nazilli-Denizli yolunun 36. kilometresinde (Ortakçı mevkisi) köprü imalat çalışması sebebiyle sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri gerekiyor. Mengen-Yeniçağa yolunun 24. kilometresindeki heyelan dolayısıyla ulaşım Yeniçağa-Mengen istikametinden iki yönlü sürdürülüyor. TAG Otoyolu'nun Narlı-Nurdağı kavşakları 17-21. kilometrelerinde üstyapı onarım çalışmaları nedeniyle Adana istikametinde şerit aktarımı yapılıyor. Bu bölgede ulaşım Gaziantep istikametinden iki yönlü ve kontrollü devam ediyor. Osmancık-Merzifon-Havza yolunun 57-61. kilometrelerindeki yapım çalışmaları sebebiyle ulaşım bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü gerçekleştiriliyor. Beşikdüzü-Trabzon yolunun 54. kilometresinde (Trabzon şehir geçişi Ganita mevkisi) drenaj sistemleri bakım ve onarım çalışması yapılıyor. Bu nedenle bölünmüş yolun Trabzon-Akçaabat istikametinde 21.00-01.00 saatlerinde ulaşım tek şeritten kontrollü sürdürülecek. Konya-Antalya yolunun Demirkapı Tünelleri Konya-Antalya istikametindeki sağ tüpü bakım ve onarım çalışmaları dolayısıyla kapatıldı. Bu istikameti kullanan sürücüler servis yoluna yönlendiriliyor. Cide-Şenpazar-Ağlı yolunun 47-69. kilometrelerinde sel tahribatının onarımı, Kangal-Divriği yolunun 27-30. kilometrelerinde ise yapım çalışmaları nedeniyle ulaşıma kontrollü izin veriliyor.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.