Hava Durumu

AK Parti'nin Bursa'da Osmangazi, Yıldırım ve Nilüfer'in adayları kesinleşti

AK Parti'nin Bursa'da 31 Mart 2024 yerel seçimleri için belirleyeceği adaylar merakla beklenirken, Osmangazi, Yıldırım ve Nilüfer ilçelerindeki isimler kesinleşti.

Haber Giriş Tarihi: 31.01.2024 12:45
Haber Güncellenme Tarihi: 31.01.2024 12:45
Kaynak: Haber Merkezi
haberinanalizi.com
AK Parti'nin Bursa'da Osmangazi, Yıldırım ve Nilüfer'in adayları kesinleşti

AK Parti, 31 Mart 2024 yerel seçimleri için Bursa'da aday göstereceği isimleri belirlemeye başladı. Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, cuma günü Tofaş Spor Salonu'nda düzenleyeceği programda Bursa'nın ilçe belediye başkan adaylarını açıklayacak.

3 İLÇEDE İSİMLER NETLEŞTİ 

Edinilen bilgilere göre, AK Parti Genel Merkez'in adaylık kararı doğrultusunda, Osmangazi ilçesinde Mustafa Dündar, Yıldırım ilçesinde Oktay Yılmaz ve Nilüfer ilçesinde Celil Çolak'ın adaylıkları kesinleşti. Bu isimlere tebliğ edilen adaylık kararı, Bursa'da seçmenler arasında merakla beklenen bir gelişme olarak öne çıkıyor.

Aday adaylığı süreci ve değerlendirme aşamasının ardından belirlenen isimlerin açıklanmasıyla birlikte, Bursa'da seçim atmosferi daha da kızışacak. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın liderliğinde belirlenen adaylar, partililer ve Bursa halkı tarafından yakından takip ediliyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.