Hava Durumu

Başkan Dündar, Osmangazi’de büyük coşkuyla karşılandı

Osmangazi Belediye Başkanlığı için yeniden aday gösterilen Mustafa Dündar, haftanın ilk iş gününde belediye personeli tarafından büyük bir coşkuyla karşılandı. Personel, davul zurna eşliğinde meşalelerle Dündar'ı selamladı.

Haber Giriş Tarihi: 05.02.2024 14:39
Haber Güncellenme Tarihi: 05.02.2024 14:39
Kaynak: Haber Merkezi
haberinanalizi.com
Başkan Dündar, Osmangazi’de büyük coşkuyla karşılandı

Başkan Dündar, geride kalan 3 dönemde sadece Bursa'da değil, Türkiye genelinde ses getiren yatırımlarla geçirdiklerini belirterek, 4. dönemde hizmet çıtasını daha da yukarıya çıkartacaklarının mesajını verdi. "Osmangazi, her zaman önde, bizi kimse geçemez" diyen Dündar, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından Tofaş Spor Salonu’ndaki Bursa belediye başkanları aday tanıtımında yeniden adaylığı açıklandı.

Dündar, sürpriz karşılama programında, Osmangazi ve Bursa'ya hizmette yola birlikte devam edeceklerini vurguladı. "Hizmetlerimizle buradayız. Yapmış olduğumuz eserleri herkese anlatarak, yeni dönemde de yeni eser ve dev projelerimizi hep beraber Bursa’ya kazandıracağız" dedi.

Osmangazi'nin adını bugüne kadar yaptıkları hizmetlerle Türkiye ve dünyaya duyurduklarını belirten Dündar, "Sizlerin yapmış olduğu hizmetler, bizleri yeniden Osmangazi’de 4’üncü defa aday olmamızı sağladı. Yaptığımız hizmetlerin tümünde sizlerin alın teri ve emeği var" şeklinde konuştu.

Başkan Dündar, Osmangazi Belediyesi olarak sadece ilçe sınırlarında değil, ihtiyaç olan her yerde hizmet verdiklerini vurgulayarak, "Nerede bir afet, sel baskını ve sıkıntı varsa Osmangazi Belediyesi olarak oradayız. Bizler zorda kalan insanların yanında olmaya devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.

Son 15 yılın Osmangazi için hizmet ve yatırımlarla dolu geçtiğini belirten Dündar, "Herkes bizi kendine örnek alıyor. Eserlerimiz ortada. Biz, eserlerimizle konuşuyoruz. Osmangazi’nin 136 mahallesinde 7 bin 700 cadde ve 400 bin konutunda vatandaşlarımızla beraberiz" diyerek sözlerini tamamladı.

AK Parti Osmangazi İlçe Başkanı Adnan Kurtuluş ve meclis üyelerinin de katıldığı karşılama programında belediye personeli Başkan Dündar’a çiçek verdi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.