Hava Durumu

Başkan Mustafa Dündar: "31 mart seçimleri Türkiye'nin birliği ve dirliği açısından önemli"

Osmangazi Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Adayı Mustafa Dündar, DAĞDER’de düzenlenen programda yaptığı açıklamada, 31 Mart seçimlerinin Türkiye'nin birliği ve dirliği açısından büyük önem taşıdığını belirtti.

Haber Giriş Tarihi: 12.02.2024 11:54
Haber Güncellenme Tarihi: 12.02.2024 11:54
Kaynak: Haber Merkezi
haberinanalizi.com
Başkan Mustafa Dündar: "31 mart seçimleri Türkiye'nin birliği ve dirliği açısından önemli"

Dündar, "İnşallah, millet olarak bu seçimlerden de güçlenerek çıkacağız" dedi.

Orhaneli, Keles, Büyükorhan, Harmancık ve Osmangazi Dağ Köyleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (DAĞDER) ile AK Parti Bursa İl Başkanlığı'nın düzenlediği dağ yöresi dernek başkanları kahvaltı programına katılan Başkan Dündar, kurucu şehir olan Bursa'daki birlikteliğin önemine vurgu yaptı. Türk Milleti'nin tarih boyunca barış ve huzuru yaydığını ifade eden Dündar, "Ecdadımız hiçbir zaman sömürgeciliği düşünmemiştir. Bugün de Türkiye, nerede mazlum varsa elini uzatıyor, zulme karşı ses çıkarıyor" diye konuştu.

Dündar, 31 Mart Yerel Seçimleri'nin Türkiye için önemine dikkat çekerek, "Bu seçimlerin birliğimizi ve dirliğimizi güçlendireceği bir ortam olması lazım. Türkiye düşmanlarının isteyeceği bir ortama fırsat vermemeliyiz. Öncelikle birliğimizi tesis edeceğiz ve bu seçimlerden daha da güçlenerek çıkacağız" şeklinde konuştu.

Başkan Dündar, DAĞDER'in birlikteliğinin herkese örnek olmasını dilerken, "Bu birlikteliği her yerde sağlarsak önümüzde hiçbir engel ve güç duramaz" ifadelerini kullandı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.