Hava Durumu

6 Şubat 2024 Bursa’da hava durumu nasıl?

Bursa’da hava durumu nasıl? Meteoroloji Bursa için 6 Şubat 2024 Salı günü hava tahmin raporunu yayınladı. Şehir genelinde gün içerisinde açık ve az bulutlu gökyüzüyle birlikte güneş yüzünü gösterirken hava sıcaklığı 21 derecelere kadar tırmanıyor.

Haber Giriş Tarihi: 06.02.2024 08:45
Haber Güncellenme Tarihi: 06.02.2024 08:45
Kaynak: Haber Merkezi
haberinanalizi.com
6 Şubat 2024 Bursa’da hava durumu nasıl?

Bugün, Bursa'da haftanın ikinci iş gününe 9 derecelik bir sıcaklıkla başlandı. Sabah saatlerinde puslu ve parçalı bulutlu bir gökyüzü eşliğinde gün doğumu yaşandı.

Öğle saatlerine doğru, hava durumu hafifçe açıldı ve termometreler 11 derece seviyelerinde seyretti. Şehir genelinde parçalı bulutlu bir atmosfer hakimdi.

Öğle saatlerinde, güneş yüzünü gösterdi ve sıcaklık 17 dereceye kadar yükseldi. Açık ve güneşli bir gökyüzüyle birlikte Bursalılar, ılıman bir havanın tadını çıkardılar.

Öğleden sonra ise termometreler 21 derece seviyelerindeydi ve az bulutlu bir gökyüzü etkili oldu. Gün boyunca hava oldukça güneşli ve sıcak geçti.

Akşam saatlerine doğru, termometreler 16 dereceye kadar düştü ve az bulutlu bir gökyüzüyle gün batımı yaşandı. Akşam ve gece saatlerinde ise hava açık ve termometreler 11 derece seviyelerinde ölçüldü.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.