Hava Durumu

Bursa'da İnegöl belediyesi çocukları sanatla buluşturuyor

İnegöl Belediyesi, yarıyıl tatili boyunca çocuklara keyifli etkinlikler sunmak üzere harekete geçti.

Haber Giriş Tarihi: 24.01.2024 17:04
Haber Güncellenme Tarihi: 24.01.2024 17:04
Kaynak: Haber Merkezi
haberinanalizi.com
Bursa'da İnegöl belediyesi çocukları sanatla buluşturuyor

Kent Müzesi'nde düzenlenen "Çocuk Çömlek Atölyesi" ile başlayan program, minik ellerin çamuru sanata dönüştürdüğü keyifli bir etkinlikle renkleniyor.

Tatil süresince çocuklara eğlenceli ve öğretici etkinliklerle dolu günler yaşatmayı amaçlayan İnegöl Belediyesi, çocukları sanatla buluşturuyor. Yarıyıl tatilinin ilk gününde başlayan "Çocuk Çömlek Atölyesi" etkinliği, 24-25-26 Ocak tarihlerinde 3 gün boyunca devam edecek.

Her gün 4 seans halinde gerçekleşecek olan atölyede, 5 yaş ve üzeri çocuklar İnegöl Kent Müzesi'nde kültür bakanlığı çömlek ustası Salim Yaşar nezaretinde çömlek yapma deneyimi yaşayacaklar. Atölye, 11.00-12.00 / 12.00-13.00 / 14.00-15.00 / 15.00-16.00 saatleri arasında gerçekleşecek.

Belediye Başkanı Alper Taban, Çocuk Çömlek Atölyesi'nin ilk gününde Kent Müzesi'ni ziyaret ederek küçük sanatçılarla bir araya geldi. Çocuklar, çamura şekil verirken Başkan Taban, yapılan eserleri hayranlıkla izledi ve çocuklara iyi tatiller diledi.

İnegöl Belediyesi'nin yarıyıl tatili boyunca düzenleyeceği diğer etkinliklerle ilgili detaylar ilerleyen günlerde duyurulacak.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.