Hava Durumu

Bursa'da Nilüfer spor rüzgarı estirecek

Nilüfer Belediyesi tarafından düzenlenecek 22. Uluslararası Spor Şenlikleri için hazırlıklar başladı; öğrencilerin bir araya gelerek spor heyecanını yaşayacağı etkinlik 20 Nisan-20 Mayıs tarihleri arasında gerçekleşecek.

Haber Giriş Tarihi: 17.01.2024 15:12
Haber Güncellenme Tarihi: 17.01.2024 15:12
Kaynak: Haber Merkezi
haberinanalizi.com
Bursa'da Nilüfer spor rüzgarı estirecek

Nilüfer Belediyesi tarafından düzenlenen geleneksel 22. Uluslararası Spor Şenlikleri, bu yıl da 20 Nisan ile 20 Mayıs tarihleri arasında sporu ve öğrencileri buluşturacak. İlçedeki birçok okuldan binlerce öğrencinin katılması beklenen etkinlikte, 24 farklı branşta spor müsabakaları düzenlenecek.

Nilüfer Kaymakamlığı'nın himayesinde, Nilüfer İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Nilüfer Belediyespor Kulübü ve Nilüfer Kent Konseyi iş birliğiyle düzenlenen şenlikler için ilk hazırlık toplantısı yapıldı. Toplantıda Nilüfer Belediye Başkan Yardımcısı Dr. Sibel Özer, Nilüfer İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili Mehmet Altınok ve birçok öğretmen hazır bulundu.

Başkan Yardımcısı Dr. Sibel Özer, açılış konuşmasında, binlerce öğrenci ve öğretmenin bir araya gelerek spor heyecanını yaşayacakları 22. Uluslararası Spor Şenlikleri'nin bu yıl da büyük bir coşkuyla gerçekleşeceğini vurguladı. Şenliklerin 20 Mayıs'ta sona ereceğini belirten Özer, Nilüfer'in spor kenti kimliğine uygun bu organizasyonun her yıl daha fazla ilgi gördüğünü ifade etti.

Spor Şenlikleri'nin, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ile 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı'nı kapsadığına dikkat çeken Özer, öğrencilerin barış içinde spor yaparak geleceğe umutla bakmalarını amaçladıklarını söyledi. Bu yıl 24 farklı branşta spor müsabakalarının düzenleneceği şenliklerde, okul öncesi etkinliklerden özel eğitim gösterilerine kadar geniş bir programın yer aldığını belirtti. Önceki yıllarda olduğu gibi bu yıl da Nilüfer Belediyesi'nin Türkiye ve yurt dışındaki kardeş kentlerinden öğrencilerin katılacağını ifade etti.

Toplantının ardından, başvuru süreci ve şenlik programıyla ilgili bilgiler paylaşıldı.

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.