Hava Durumu

Bursa'da Yıldırım Belediyesi'nden, sömestr tatilinde çocuklara ücretsiz

Yıldırım Belediyesi, Cazibe Merkezi Tünel Akvaryumu'nu sömestr tatili boyunca 'Karne Sizden Akvaryum Bileti Bizden' sloganıyla tüm öğrencilere ücretsiz açıyor.

Haber Giriş Tarihi: 20.01.2024 13:42
Haber Güncellenme Tarihi: 20.01.2024 13:42
Kaynak: Haber Merkezi
haberinanalizi.com
Bursa'da Yıldırım Belediyesi'nden, sömestr tatilinde çocuklara ücretsiz

Yıldırım Belediyesinin özel kampanyası ile Yıldırımlı çocuklar, tatilin tadını su altındaki dünyayı keşfederek çıkaracaklar.

Sömestr tatili süresince karnelerini getiren öğrenciler, kentin ilk ve tek tünel akvaryumu olan Cazibe Merkezi'ni ücretsiz ziyaret etme fırsatı bulacaklar. Bin metrekarelik alana kurulu gölet akvaryum, 5 bin yetişkin ve 20 bin yavru Koi Balığı ile öğrencilere benzersiz bir deneyim sunacak.

Yaklaşık 25 metre uzunluğundaki su tünel akvaryumu, içerisinde timsah balığı, kırmızı kuyruk kedi balığı, vatoz gibi farklı su canlılarına ev sahipliği yapıyor. Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, yoğun bir eğitim dönemini geride bırakan öğrencileri sömestr tatilinde unutmadıklarını belirterek, "Çocuklarımızın bir dönemin yorgunluğunu atması ve su altı dünyasını keşfetmeleri için Cazibe Merkezi Tünel Akvaryumu'na tüm çocuklarımızı bekliyoruz" dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.