Hava Durumu

Bursa Mudanya Belediye Başkanı Türkyılmaz'dan dikkat çeken açıklama: Hevesiniz kursağınızda kalacak

Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, CHP'nin önümüzdeki yerel seçimlerde aday göstermeyeceğini açıklamasının ardından sosyal medya hesabından dikkat çeken bir açıklama yaptı.

Haber Giriş Tarihi: 13.02.2024 17:08
Haber Güncellenme Tarihi: 13.02.2024 17:08
Kaynak: Haber Merkezi
haberinanalizi.com
Bursa Mudanya Belediye Başkanı Türkyılmaz'dan dikkat çeken açıklama: Hevesiniz kursağınızda kalacak

Türkyılmaz, Mudanya'nın ve Mudanyalı hemşehrilerinin hakkını koruma mücadelesinin devam edeceğini belirtti ve kazanılması gereken bir seçim olduğunu vurguladı.

İşte Türkyılmaz'ın açıklaması:

Göreve geldiğimde verdiğim sözü yerine getirdim. "Halkın malı halkın olacak" dedim ve bu ilkeyle yaklaşık 10 yıldır Mudanya için çalıştık. Temiz, dürüst, adaletli ve ahlaklı bir belediyecilik anlayışıyla hareket ettik. Parti ayrımı yapmadan herkesi kucakladık ve Mudanya'daki kamusal alanları tüm hemşehrilerimizin hizmetine sunduk.

Evde sağlık hizmetlerinden eğitim desteklerine kadar geniş bir yelpazede hizmetler sunduk. Sponsor kullanmadan, borçlanmadan ve alın terimizle çalışarak Mudanya'da birçok ilki gerçekleştirdik. Mudanya'nın gurur duyacağı bir yönetim anlayışıyla adil ve mutlu bir kent yarattık.

Mudanya sevdasıyla yola çıktık ve geriye baktığımızda verdiğimiz sözleri yerine getirmenin mutluluğunu yaşıyorum. Mudanya'nın ve Mudanyalı hemşehrilerin hakkını koruma mücadelemiz devam edecek. Önümüzde kazanılması gereken bir seçim var ve bunun için daha çok çalışacağız. Haramiler, hırsızlar, vurguncular ve çıkarcılar heveslerini kursağında bırakacaklar.

Mudanya emin ellerde olmaya devam edecek. Atatürk ve Cumhuriyet ilkeleri ışığında mücadelemiz sürecek. Mudanya, Mudanyalı hemşehrilerin karar vereceği bir kenttir. Sevgi ve saygılarımla.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.