Hava Durumu

Bursa'nın acı kaybı!Eski Başkan Yardımcısı Adil Kayaoğlu hayatını kaybetti

Bursa Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem, Nilüfer Belediyesi Meclis Üyesi ve eski Nilüfer Belediye Başkan Yardımcısı Adil Kayaoğlu’nun hayatını kaybettiğini sosyal medya hesabından duyurdu.

Haber Giriş Tarihi: 11.08.2023 13:42
Haber Güncellenme Tarihi: 11.08.2023 13:42
Kaynak: Haber merkezi
Bursa'nın acı kaybı!Eski Başkan Yardımcısı Adil Kayaoğlu hayatını kaybetti

Bursa Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem, Nilüfer Belediyesi Meclis Üyesi Adil Kayaoğlu’nun hayatını kaybettiğini duyurdu.

Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “Nilüfer’imize uzun yıllardır birlikte hizmet ettiğimiz değerli dostum, yol arkadaşım Belediye Meclis Üyemiz Adil Kayaoğlu’nu kaybettik. Kayaoğlu’na Allah’tan rahmet, ailesi ve yakınlarına başsağlığı, sabır diliyorum. Mekanı cennet olsun.' diye belirtti.

Adil Kayaoğlu'nun vefat haberine ise Mustafa Bozbey'in açıklaması şu şekilde:

Yıllarca Nilüferlilerin gülümsemesi için güzel hizmetlere imza attığımız meclis üyemiz ve önceki dönem Nilüfer Belediye Başkan Yardımcımız olan güzel insan, yakın çalışma arkadaşım Adil Kayaoğlu'nun vefatından dolayı çok üzüldüm. Ailesine, yakınlarına, dostlarına ve sevenlerine başsağlığı ve sabır diliyorum. Allah Rahmet eylesin, mekanı cennet olsun. Cenazesi, bugün 15:30'da Nilüfer Belediyesi önünde gerçekleştirilecek tören sonrasında, ikindi namazını müteakiben FSM Camii'den kalkacaktır. Hepimizin başı sağolsun.

Kaynak: Haber merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.