Hava Durumu

Nilüfer’e yeni okul müjdesi

Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem ve iş insanı Murat Kamışoğlu'nun katkılarıyla Ertuğrul Mahallesi'nde 32 sınıflı okul projesi başlıyor. Detaylar için tıklayın.

Haber Giriş Tarihi: 28.10.2023 11:04
Haber Güncellenme Tarihi: 28.10.2023 11:04
Kaynak: Haber merkezi
Nilüfer’e yeni okul müjdesi

Başkan Erdem'in teşvikiyle hayırsever iş insanı Murat Kamışoğlu tarafından Ertuğrul Mahallesi'ne inşa edilecek 32 sınıflı bir okul için Bursa Valiliği'nde protokol imzalandı.

Projenin bir yıl içerisinde tamamlanarak eğitim-öğretime açılması planlanıyor. Protokole Bursa Valisi Mahmut Demirtaş, Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem, hayırsever iş insanı Murat Kamışoğlu, Nilüfer İlçe Kaymakamı Murat Süzen ve Bursa İl Milli Eğitim Müdürü Ali Reisoğlu imza attı.

Yapılacak 4 katlı 32 sınıflı okul, 5 dönümlük bir arazi üzerine inşa edilecek ve bölgenin eğitim ihtiyacını karşılamada önemli bir rol oynayacak. Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem, Nilüfer'in hızla artan nüfusu ve birçok özel okula sahip olmasının yanı sıra devlet okullarına duyulan ihtiyacın da arttığını belirtti. Belediyenin asli görevi olmasa da, bu ihtiyacı karşılamak için ellerinden geleni yapacaklarını vurguladı.

Ertuğrul Mahallesi'nde yapılacak okul projesinin ardından 23 Nisan Mahallesi'nde de benzer bir devlet okulu projesi başlatılacak. Başkan Erdem, hayırsever iş insanı Kamışoğlu'nun desteğiyle bu projenin de gerçekleştirileceğini ve yakın bir zamanda protokol imzalanarak çalışmalara başlanacağını ifade etti.

İmza töreninin sonunda Vali Demirtaş, Başkan Turgay Erdem, Kaymakam Murat Süzen ve İl Milli Eğitim Müdürü Ali Reisoğlu, hayırsever Murat Kamışoğlu'na verdikleri destekten ötürü teşekkür ettiler.

Kaynak: Haber merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.