Hava Durumu

Osmangazi'de sevgililer günü: 17 çift bir ömür boyu mutluluğa 'evet' dedi

Osmangazi Belediyesi Merinos Nikah Salonu, 14 Şubat Sevgililer Günü'nü evlilik tarihi olarak belirleyen çiftlerle dolup taştı.

Haber Giriş Tarihi: 14.02.2024 13:16
Haber Güncellenme Tarihi: 14.02.2024 13:16
Kaynak: Haber Merkezi
haberinanalizi.com
Osmangazi'de sevgililer günü: 17 çift bir ömür boyu mutluluğa 'evet' dedi

Günde ortalama 7-8 nikahın kıyıldığı salon, bu özel günde 17 çifti mutlu bir birlikteliğe 'evet' dedi. Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, bu özel günde bir çiftin nikahını kıydı.

14 Şubat Sevgililer Günü'nü evlilik tarihleri olarak seçen çiftler, Osmangazi Belediyesi Merinos Nikah Salonu'na akın etti. Gün boyunca devam eden nikah törenlerinde 17 çift, hayatlarını birleştirme kararı aldı. Arzu Dokuzoğlu ve Metehan Çankaya çiftinin nikahını Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar kıydı. Heyecan dolu bir atmosferde gerçekleşen nikah töreninde, Dündar çifte evlilik cüzdanını teslim etti.

Başkan Dündar, tüm çiftlere sağlık, huzur ve mutluluk dolu bir birliktelik diledi. Aile bağlarının toplumun temelini oluşturduğunu vurgulayan Dündar, evliliklerin artması ve sevgi dolu bir toplumun oluşması temennisinde bulundu. Nikah töreninin Sevgililer Günü'ne denk gelmesini fırsat bilerek çiftlere sevgilerini bir güne sığdırmamaları tavsiyesinde bulunan Başkan Dündar, tüm günlerinin sevgi dolu geçmesi temennisinde bulundu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.