Hava Durumu

AK Parti Bursa'da 5 İlçe Başkanını Değiştirdi

Bursa'da AK Parti 5 ilçe başkanını yeniledi! Yerel seçimlere güçlü bir hazırlık için yeni isimler atandı.

Haber Giriş Tarihi: 13.09.2023 01:29
Haber Güncellenme Tarihi: 13.09.2023 01:29
Kaynak: Haber merkezi
AK Parti Bursa'da 5 İlçe Başkanını Değiştirdi

AK Parti Genel Merkezi, Bursa'da yerel seçimler öncesinde adaylık düşünen 5 ilçe başkanının istifalarının ardından yeni atamaları gerçekleştirdi. İstifaları sunan ilçe başkanlarının yerine şu isimler atanmıştır: Yıldırım İlçe Başkanı İrfan Akkaya, Gemlik İlçe Başkanı Tevfik Yılmaz, Mustafakemalpaşa İlçe Başkanı Mutlu Turgut, İznik İlçe Başkanı İnanç Şahin ve Karacabey İlçe Başkanı Gültekin Saygısever. Yeni ilçe başkanları, Bursa'da AK Parti'nin yerel seçimlere güçlü bir şekilde hazırlanmasına liderlik edeceklerdir.

AK Parti İl Başkanı Davut Gürkan, yeni atanan 5 ilçe başkanına sosyal medya üzerinden başarılar diledi. Gürkan, bu atamaların partinin yerel seçimlerdeki stratejisinin bir parçası olduğunu ve yeni ilçe başkanlarının partiyi daha da güçlendireceğine inandığını ifade etti. Bursa'da yapılacak olan yerel seçimler öncesinde bu yeni atamaların partinin rekabet gücünü artırması beklenmektedir.

Bu atamaların ardından AK Parti, Bursa'daki yerel seçimler için daha da hazır hale gelmiştir. Yeni ilçe başkanları, partinin vizyonunu ve hedeflerini yerel düzeyde temsil ederek seçim çalışmalarına liderlik edeceklerdir. AK Parti, Bursa'da yerel yönetimdeki başarısını sürdürme amacını güçlü bir şekilde sürdürmektedir.

https://x.com/davutgurkan/status/1701701819255120294?s=46&t=uz_aqbpDsfY_FiuhrIBxvQ

Kaynak: Haber merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.