Hava Durumu

CHP Osmangazi İlçe Kongresi’nde ‘HDP’ gerginliği!

CHP Osmangazi İlçe Kongresi tüm hızıyla sürerken, salonda gergin anlar yaşanıyor. CHP Osmangazi delegesi Nedret Yayla konuşmasında “Seçimi kaybetmemizin nedeni Kılıçdaroğlu’nun HDP ile anlaşmasıdır. Demek ki aramızda HDP’liler var” demesiyle salondaki delegeler öfkeyle bu sözlere karşı çıktı.

Haber Giriş Tarihi: 20.08.2023 15:47
Haber Güncellenme Tarihi: 20.08.2023 15:58
Kaynak: Haber merkezi
CHP Osmangazi İlçe Kongresi’nde ‘HDP’ gerginliği!

CHP Osmangazi İlçe Kongresi Merinos Kongre ve Kültür Merkezi’nde devam ediyor. 

Konuşmacılar arasında bulunan CHP Osmangazi delegesi Nedret Yayla’nın çarpıcı sözleri salondaki kalabalığı ayağa kaldırdı.

CHP’nin HDP ile anlaşma yaptığını iddia eden CHP Osmangazi delegesi Nedret Yayla’nın açıklamaları salonda gergin anlara neden olurken Nedret konuşmasının ardından salondan çıkarıldı.

İŞTE YAYLA’NIN ÇARPICI SÖZLERİ…

“Arkadaşlar seçimi kaybetmemizin nedeni Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun HDP ile anlaşmasıdır. Bunu hiç kimse söylemiyor. HDP’ye ne verdi ki HDP Buradan ona destek veriyor. İşinize gelmedi değil mi? Demek ki HDP’liler var. HDP ile anlaşmak bize bu seçimi kaybettirdi. Bu halk, aptal değil ve bunu sezdi. Bu kafayla giderse Cumhuriyet Halk Partisi seçim falan kazanamaz. Bunu bilin, eğer değişimden bahsediyorsanız önce altı oka sahip çıkacaksınız. Altı okun altıncısı milliyetçilik. Ne söylendi Milliyetçilik hakkında bu seçimlerde?”

Kaynak: Haber merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.