Hava Durumu

Mustafa Varank'tan Nilüfer'e yetersiz hizmet vurgusu! CHP Büyükşehir Başkan Adayı eleştirildi

AK Parti Bursa Milletvekili ve eski Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, CHP Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Bozbey'e yönelik sert eleştirilerde bulundu.

Haber Giriş Tarihi: 09.02.2024 17:02
Haber Güncellenme Tarihi: 09.02.2024 18:12
Kaynak: Haber Merkezi
haberinanalizi.com
Mustafa Varank'tan Nilüfer'e yetersiz hizmet vurgusu! CHP Büyükşehir Başkan Adayı eleştirildi

HABER / GÜLSÜN ARSLAN 

Varank, hem Bozbey'in hem de Nilüfer ilçesi belediye başkanlığı dönemi boyunca sağlanan hizmetlerin yetersizliğine vurgu yaparak, AK Parti'nin Gemlik'e ve Bursa geneline sunduğu hizmetleri örnek gösterdi.Aynı zamanda, Nilüfer ilçesi belediye başkanlığı döneminde gerçekleştirilen projeleri de eleştirdi.

Varank "Cumhuriyet Halk Partili belediye başkanı var. Bırakın hizmet yapmayı, emin olun, onun kitapçığını bile basmaktan aciz bir belediye başkanı. Bu şehre ne kazandırdı? Soruyorum size. Hangi hizmeti bu şehre kazandırdı? Biz beş senede Avrupa'nın örnek gösterdiği bir otomobil fabrikasını, togg'un fabrikasını Gemlik'e kazandırdık. O bir tane olan heykelini ancak yapabildi. Değerli kardeşlerim, bakınız, karşımızda o kadar vizyonsuz bir anlayış var ki Avrupa'nın en temiz boya hanesine sahip. Dünyanın en modern, en yenilikçi fabrikalarından bir tanesini topu biz Gemlik'e kazandırdık. 'Benim büyükşehir belediye başkan adayı, bu togg'uneden Bursa'da yaptınız?' diyor, değil mi? İşte bu anlayış, şehrine hizmet edebilir mi? Vatandaşına hizmet edebilir mi? Asla edemez. Onlar zaten hiçbir icraatlarıyla gündeme gelmiyorlar. Ideolojik tartışmalarla, farklı gündemlerle vatandaşın huzuruna gelmeye çalışıyorlar" dedi.

Varank, Bozbey'in belediyecilik anlayışını "çaresiz" olarak nitelendirerek, şehre yetersiz hizmet sunduğunu vurguladı. Özellikle, Gemlik'e kazandırılan büyük projeleri örnek gösteren Varank, Bozbey'in her anlamda geride kaldığını dile getirdi.

Açıklamalarında keskin bir üslup kullanan Varank, Bozbey'in siyasi tartışmalara odaklanıp, vatandaşların gerçek ihtiyaçlarına cevap verecek somut bir hizmet veremediğini vurguladı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.