Hava Durumu

Bursa’da hava durumu nasıl?

Meteoroloji Bursa için 28 Eylül 2023 Perşembe günü hava tahmin raporunu yayınladı. Şehir genelinde sabah saatlerinden itibaren sağanak yağış geçişleri yüzünü gösterirken hava sıcaklığı ise en yüksek 26 derece olarak ölçülüyor. Öte yandan sağanak yağış geçişleri Bursa genelinde önümüzdeki haftaya kadar devam edecek.

Haber Giriş Tarihi: 28.09.2023 10:45
Haber Güncellenme Tarihi: 28.09.2023 10:45
Kaynak: Haber merkezi
Bursa’da hava durumu nasıl?

Meteoroloji’nin hazırladığı 5 günlük hava durumu raporuna göre Bursa için art arda sağanak yağış açıklaması gelirken yeni hafta için de uyarı geldi. İşte detaylar…

Haftanın dördüncü iş gününe 16 derecelik bir sıcaklıkla başlayan Bursa genelinde sabah saatlerinde sağanak yağışlı ve çok bulutlu bir gökyüzüyle birlikte gün doğumu yaşandı.

Öğle saatlerine doğru sağanak yağış geçişleri sürerken çok bulutlu gökyüzüyle birlikte hava sıcaklığı ise 18 derece seviyelerinde.

Öğle saatlerinde sağanak yağış geçişleri sürerken çok bulutlu gökyüzüyle birlikte hava sıcaklığı 23 derece seviyelerinde ölçülüyor. 

Öğle saatleri sonrası 26 derece seviyelerinde ölçülen termometrelerin yanı sıra sağanak yağış şehir genelinde yüzünü göstermeye devam ediyor.

Akşam saatlerine doğru termometreler 24 derece olarak ölçülürken sağanak yağış geçişleriyle birlikte gün batımı yaşanıyor. Akşam saatlerinde de yağış geçişleri bölgesel olarak devam ederken hava sıcaklığı 20 derece seviyelerinde ölçülüyor. Gece saatlerinde yağış sürüyor ve termometreler 19 derece seviyelerinde.

SAĞANAK YAĞIŞ ETKİLİ OLUYOR

Meteoroloji’nin 5 günlük hava tahmin raporunda Bursa genelinde termometreler bugünden itibaren etkili olan sağanak yağış geçişleriyle birlikte düşüşe geçiyor.

Haftanın son iş gününde (YARIN) sabah saatlerinde hava sıcaklığı 15 derece seviyelerinde seyrediyor. Gün içerisinde yüzünü gösteren gökgürültülü sağanak yağışla birlikte termometreler 26 derece seviyelerine kadar tırmanıyor.

Hafta sonunun ilk gününde (CUMARTESİ) sabah saatlerinde hava sıcaklığı 14 derece seviyelerinde seyrediyor. Gün içerisinde gökgürültülü sağanak yağış geçişleriyle birlikte termometreler ise 25 derece seviyelerinde ölçülüyor.

Hafta sonunun son gününde (PAZAR) sabah saatlerinde 14 derece olarak ölçülürken gün içerisinde gökgürültülü sağanak yağış yüzünü göstemeyi sürdürüyor ve sıcaklık en yüksek 24 derece olacak.

Yeni haftanın ilk iş gününde ise (PAZARTESİ) sabah saatlerinde 13 derece olarak ölçülürken gün içerisinde gökgürültülü sağanak yağışla birlikte termometreler en yüksek 25 dereceyi gösterecek.

Kaynak: Haber merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.