Hava Durumu

Bursa için hava durumu

Meteoroloji'den Bursa'ya yeni haftada rüzgar uyarısı!

Haber Giriş Tarihi: 11.09.2023 09:45
Haber Güncellenme Tarihi: 11.09.2023 09:45
Kaynak: Haber merkezi
Bursa için hava durumu

Haftanın ilk gününde Bursa güne parçalı bulutlu ve sıcak bir hava ile 20 derecelik bir sıcaklık ile güne başladı.

Öğle saatlerine doğru sıcak hava yükselişe geçerek termometreler 25 dereceye kadar ulaşıyor ve Bursalılar sıcak güneşli bir sabaha merhaba diyor.

Öğle saatlerinde sıcaklık 28 dereceye kadar yükselirken sıcak havanın yanında Bursa genelinde rüzgar da etkisini gösteriyor ediyor.

Öte yandan sıcak hava öğle saatleri sonrası düşüşe geçerken parçalı bulutlu ve güneşli hava ile birlikte rüzgar da Bursa genelinde etkili olmaya devam ediyor.

Akşam saatlerinde ise parçalı bulutlar dağılarak gökyüzüne açık bir hava hakim olurken termometrelerde oklar aşağı yönde hareket ediyor ve hava sıcaklığı 21 derecelere kadar düşüyor.

Gece saatlerinde sıcaklık 18 derece olurken geceyarısı da sıcak hava etkisini yitirmiyor. Gece saatleri başka bir değişiklik olmadan az bulutlu ve güneşli bir hava ile Bursa'da gün sona eriyor.

YENİ HAFTA UYARISI! RÜZGAR, SICAKLIK

Diğer yandan Meteoroloji'nin Bursa için 5 günlük hava tahmin raporuda belli oldu. 

Rapora göre Bugün (PAZARTESİ) şehir genelinde sabah ve öğle saatlerinde hava açık olsada akşam saatlerinde ise sıcaklıklar düşüşe geçiyor ve parçalı bulutlu hava ile birlikte rüzgarda etkili olmaya devam ediyor. Öte yandan hafta sonundan itibaren parçalı bulutlu ve güneşli sıcak bir hava Bursa genelinde Bursalıları bekliyor.

SALI gününde hava sıcaklığı gün içinde 28 dereceye kadar yükselirken şehir genelinde sıcak hava hakim oluyor. Akşam saatlerinde ise sıcaklık etkisini kaybediyor ve 15 derecelere kadar düşüyor.

ÇARŞAMBA günü dereceler 30 dereceyi gösterirken açık ve güneşli bir hava Bursalılara merhaba diyor. Akşam saatlerinde ise sıcaklıklar 15 dereceye kadar düşüyor.

PERŞEMBE gününde ise sıcaklıklar termometrede 31 dereceyi gösterirken şehir genelinde Bursalıları az bulutlu ve güneşli bir gün beklemekte.

CUMA gününe ise sehir genelinde az bulutlu ve güneşli hava etkisini sürdürürken sıcaklıklar gün içinde 32 dereceye kadar yükselecek. Akşam saatlerinde ise sıcak hava etkisini kayberek 20 derecelere kadar düşüş yaşanacak.

Kaynak: Haber merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.