Hava Durumu

Gemlik’te şiddetli yağışlar ulaşımı olumsuz etkiledi

Gemlik ilçesindeki şiddetli yağışlar, ulaşımı etkileyerek Gemlik Serbest Bölge, fabrikalar ve limanlara ulaşımı sağlayan yolda aksamalara neden oldu. Su birikintisi sebebiyle uzun araç kuyrukları ve güvenlik endişeleri yaşanıyor.

Haber Giriş Tarihi: 20.11.2023 09:41
Haber Güncellenme Tarihi: 20.11.2023 09:41
Kaynak: Haber merkezi
Gemlik’te şiddetli yağışlar ulaşımı olumsuz etkiledi

Gemlik ilçesinde meydana gelen şiddetli yağışlar sonucu oluşan sel suları, ulaşımı ciddi şekilde etkileyerek Gemlik Serbest Bölge, fabrikalar ve limanlara ulaşımı sağlayan yolda aksamalara neden oldu. Özellikle Gemlik Gübre girişi önünde biriken ve geniş bir alana yayılan derin su birikintisi, bölgedeki üç şeridin tamamını sular altında bıraktı. Bu durum, yolun gölete dönüşmesine ve araçların ilerlemekte zorlanmasına sebep oldu.

Araçlar, suyun daha az olduğu bir şeritte karşılıklı bekleyerek ilerleyebildi, ancak vardiya dönüşüm saatlerinde yaşanan servis yoğunluğu nedeniyle bölgede uzun araç kuyrukları oluştu. Yol kenarındaki toprak ve hafriyat artıkları, şiddetli yağış ve fırtına sonrasında yola savrularak sürücülerin seyir güvenliğini tehdit etti. Bu durum, bölgedeki sürücülerin acil bir çözüm ve kalıcı tedbir taleplerini beraberinde getirdi.
 

Kaynak: Haber merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.