Hava Durumu

İYİ Parti Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Selçuk Türkoğlu, Ulucami önünde vatandaşlarla buluştu

Bursa'da İyi Parti'nin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Selçuk Türkoğlu, 31 Mart yerel seçimleri öncesi Ulucami önünde düzenlediği lokma dağıtımı etkinliği ile vatandaşlarla bir araya geldi.

Haber Giriş Tarihi: 26.01.2024 16:05
Haber Güncellenme Tarihi: 26.01.2024 16:13
Kaynak: Haber Merkezi
haberinanalizi.com
İYİ Parti Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Selçuk Türkoğlu, Ulucami önünde vatandaşlarla buluştu

Türkoğlu,  buluşma sonrasında Osmangazi İlçe Başkan Adayi Orkun Özeller ile birlikte vatandaşların sorunlarını dinleyip çözüm önerileri sunarak vaatlerini paylaştı.

Lokma dağıtımının ardından açıklama yapan Türkoğlu, "Bugün burada bir hayırlı yolculuğun işaret düzeyini atıp bismillah diyerek ben Bursa Büyükşehir Belediye Başkan adaylığına, kıymetli kardeşim emekli albay Orkun Özeller ise Osmangazi Belediye Başkanlığı için yola çıkmıştır. Bu mübarek şehir Bursa'nın Ulucami gölgesinde, iyi niyetlerimizle Bursa'yı daha güzel ve yaşanabilir bir şehir yapmak için yola çıktık." dedi.

Türkoğlu, Bursalılara Bursa'nın geçmiş durumunu anlatarak, 31 Mart'ta yetki verilmesi durumunda daha yeşil, deprem riskini göz önünde bulundurarak güvenli bir Bursa inşa edeceklerini vurguladı. Temizlik, şeffaflık, adalet, ve hesap verebilir belediye yönetimi vaat eden Türkoğlu, "Biz Bursa'ya temizliği, pislikten arınmayı, şeffaflığı, adaleti ve hesap verebilir belediye yönetimini vaad ediyoruz." şeklinde konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.