Hava Durumu

Uyuşturucu operasyonunda ilginç açıklama:"Diş ağrısına iyi geliyor dediler."

Beyoğlu'nda düzenlenen polis baskınında uyuşturucu madde ve silahlar bulundu. Şüpheli, ilginç bir açıklama yaparak yakalandı. Detaylar burada.

Haber Giriş Tarihi: 07.11.2023 10:38
Haber Güncellenme Tarihi: 07.11.2023 10:53
Kaynak: Haber merkezi
Uyuşturucu operasyonunda ilginç açıklama:"Diş ağrısına iyi geliyor dediler."

Beyoğlu ilçesinde gerçekleştirilen bir polis baskınında, çarpıcı miktarda uyuşturucu madde ve ruhsatsız silahlar ele geçirildi. Olay, 28 Ekim tarihinde Beyoğlu Hacı Ahmet Mahallesi'nde bulunan bir evde uyuşturucu madde ticareti yapıldığına dair istihbaratın elde edilmesi üzerine başladı. Polis, uyuşturucu ticareti iddialarını araştırmak ve suçluları yakalamak için hızla harekete geçti.

Operasyon gününde, polis ekipleri söz konusu eve baskın düzenledi. Bu operasyonun sonucunda Ş.T. isimli bir şüpheli yakalandı. Yapılan incelemeler sonucunda, Ş.T'nin narkotik suçlardan, yaralama ve ruhsatsız silah kullanma suçlarından sabıka kaydının olduğu ortaya çıktı. Evde gerçekleştirilen aramalarda ise şaşırtıcı miktarda uyuşturucu madde ve ruhsatsız silahlar ele geçirildi.

Toplamda 6 ayrı parça halinde 2 kilo 697 gram marihuana maddesi, 27 adet sentetik ecza hap, 2 ruhsatsız tabanca ve bu tabancalara ait farklı çaplarda 72 fişek bulundu. Ayrıca, polis aramalarında 2 cep telefonu, 1 hassas terazi ve uyuşturucu madde ticaretinden elde edildiği değerlendirilen 3 bin 290 lira para da ele geçirildi.

Ancak olayın ilginç bir yanı, gözaltına alınan şüpheli Ş.T.'nin polise verdiği açıklamada yatıyor. Ş.T, "Diş ağrısına iyi geliyor dediler, önerdiler aldım" şeklinde cevap vererek şaşkınlık yarattı. Ş.T. daha sonra uyuşturucu ticareti ve ruhsatsız silah kullanmaktan dolayı hukuki işlemlere tabi tutuldu ve mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Beyoğlu'daki bu olay, uyuşturucu madde ticaretinin tehlikesini ve polisin suçla mücadeledeki kararlılığını bir kez daha vurguluyor. Polis, şehrin güvenliğini sağlamak ve suçluları adalete teslim etmek için çalışmalarına devam ediyor.

Kaynak: Haber merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.