Hava Durumu

Hatay'da miras kavgası sonucu kadın cinayete kurban gitti

Hatay'da miras kavgası cinayete dönüştü. Kayıp kadının cesedi çuvalda bulundu. Miras nedeniyle öldürüldü.İşte haberin detayları...

Haber Giriş Tarihi: 19.10.2023 23:30
Haber Güncellenme Tarihi: 19.10.2023 23:30
Kaynak: Haber merkezi
Hatay'da miras kavgası sonucu kadın cinayete kurban gitti

Hatay'ın Hassa ilçesinde yaşanan korkunç bir olay sonucunda bir kadın cinayete kurban gitti. Ailenin kayıp başvurusu üzerine harekete geçen yetkililer, yaşlı kadının ailesiyle miras meselesi nedeniyle cinayete kurban gittiğini belirledi.

68 yaşındaki Nahide Şimşek'in cesedi, Hassa ilçesinde çadırda yaşadığı mahallede çuvalın içerisinde bir akarsu yatağına atılmış şekilde bulundu. Şimşek, ailesi tarafından 4 gün önce kayıp ilanı verilmişti.

Olayın ardından Hassa Cumhuriyet Başsavcılığı soruşturma başlattı ve cinayeti aydınlatmak için çalışmalara hızla başladı. Kısa süre sonra yapılan soruşturmada, Nahide Şimşek'in miras anlaşmazlığı nedeniyle yeğeni N.Ü. ile yeğeninin kocası H.Ü. tarafından öldürüldüğü tespit edildi.

İkilinin, yaşlı kadınla miras konusunda çıkan tartışma sonucunda kadını başına bir briket parçasıyla vurarak öldürdükleri ortaya çıktı. Ardından Şimşek'in cesedini çuvala sararak el arabasıyla Yalak mevkisindeki akarsu yatağına taşıdılar ve cesedi oraya attılar.

Polis ekipleri, cinayeti işledikleri belirlenen yeğen N.Ü. ve onun kocası H.Ü.'yü gözaltına aldı. İkilinin emniyetteki sorguları sürüyor.

Kaynak: Haber merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.