Hava Durumu

Bursa'da geri dönüşüm tesisinde yangın

Bursa'da geri dönüşüm tesisi yangını itfaiye ekipleri tarafından kontrol altına alındı.

Haber Giriş Tarihi: 17.10.2023 14:33
Haber Güncellenme Tarihi: 17.10.2023 14:33
Kaynak: Haber merkezi
Bursa'da geri dönüşüm tesisinde yangın

Bursa'nın Nilüfer ilçesinde bulunan bir geri dönüşüm tesisi, büyük bir yangına sahne oldu. Yangın hızla büyümeye başladı ancak itfaiye ekiplerinin hızlı müdahalesi sayesinde kontrol altına alındı.

Olay, Çalı Mahallesi'nde bulunan bu geri dönüşüm tesisi içerisinde gerçekleşti. Tesiste çalışan işçiler, dumanların yükseldiğini fark etti ve hemen yangına müdahale etmeye çalıştılar. Ancak yangın hızla yayıldı ve işçilerin müdahalesi yetersiz kaldı. Bu durum üzerine olay yerine hemen itfaiye, polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Polis ekipleri, güvenlik önlemi alarak itfaiye ekiplerinin yangını kontrol altına almasına yardımcı oldu. Aynı zamanda sağlık ekipleri de herhangi bir olumsuz duruma karşı hazır bekledi.

Yaklaşık yarım saat süren bir müdahalenin ardından yangın tesis içerisinde kontrol altına alındı ve söndürüldü. Polis, olayın detaylarına ilişkin tahkikat başlattı.

Tesisin alevler içinde yandığı anlar, bölge sakinleri tarafından kaydedildi. Bu görüntüler, yangının büyüklüğünü ve tehlikesini gözler önüne serdi. Neyse ki itfaiye ekiplerinin hızlı müdahalesi sayesinde yangın daha da büyümeden söndürüldü.

Kaynak: Haber merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.