Hava Durumu

Bursa Hava Durumu: Meteoroloji'den sıcaklık ve yağış uyarısı

Meteoroloji'den Bursa hava durumu açıklaması! Şehirde az bulutlu gökyüzü hakimken, sağanak yağış için gün belirlendi. Detaylar burada.

Haber Giriş Tarihi: 07.11.2023 10:13
Haber Güncellenme Tarihi: 07.11.2023 10:13
Kaynak: Haber merkezi
Bursa Hava Durumu: Meteoroloji'den sıcaklık ve yağış uyarısı

Meteoroloji'nin son tahmin raporuna göre, Bursa'da hava durumu yakından takip ediliyor. Haftanın ikinci iş gününde, Bursa 15 derece sıcaklıkla güne başladı ve sabah saatlerinde parçalı bulutlu gökyüzü ile güneşin doğuşunu yaşadı. Öğle saatlerine doğru, hava sıcaklığı 18 dereceye yükselirken, az bulutlu ve güneşli bir hava hakim oldu. Öğle sonrasında termometreler 25 derece seviyelerine ulaştı ve açık gökyüzü etkili oldu. Akşam saatlerine doğru ise hava 23 dereceyken, güneş batışını izledi. Akşam saatlerinde sıcaklık 20 dereceye düştü ve gece saatlerinde 17 derece civarında seyretti.

Meteoroloji raporuna göre, Bursa'da yeni haftada perşembe gününe dikkat çekiliyor. Sabah saatlerinde 12 derece sıcaklık beklenirken, gün içinde parçalı bulutlu ve güneşli bir hava hakim olacak. Ancak perşembe günü, yağış uyarısı dikkat çekiyor; sağanak yağışın etkili olacağı ve termometrelerin 20 derece civarına gerileyeceği belirtiliyor. Haftanın son iş gününde ise sabah sıcaklığı 9 derece olarak ölçülüyor ve gün boyunca parçalı bulutlu bir hava bekleniyor.

Hafta sonunun ilk günü olan cumartesi, 11 derece sabah sıcaklığına sahip olacak ve çok bulutlu bir gökyüzü ile yüksek sıcaklıklar bekleniyor. Termometreler 27 dereceye kadar çıkabilir.

Kaynak: Haber merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.