Hava Durumu

Bursa için yeni hafta tahmini:Sıcaklık ve yağış...

Meteoroloji'nin Bursa için hazırladığı 5 günlük hava tahmini raporuna göre sıcaklık ve yağış durumuyla ilgili detaylar. Haftanın sonunda yağış ve sıcaklık düşüşü bekleniyor.

Haber Giriş Tarihi: 06.11.2023 11:09
Haber Güncellenme Tarihi: 06.11.2023 11:09
Kaynak: Haber merkezi
Bursa için yeni hafta tahmini:Sıcaklık ve yağış...

Bursa'da yeni hafta başladığında hava sıcaklıkları 16 derece ile başlayarak sabahın rüzgarlı ve parçalı bulutlu gökyüzüyle aydınlandı. Öğle saatlerine yaklaşıldığında hava sıcaklığı 18 dereceye yükseldi. Gün ilerledikçe termometreler 23 derece civarında ölçülüyor.

Akşam saatlerine gelindiğinde hava 24 dereceye kadar ulaşırken rüzgar etkisini artırıyor ve parçalı bulutlu gökyüzü hüküm sürüyor. Gece saatlerinde ise hava 18 derece civarında seyrediyor.

Meteoroloji'nin tahminlerine göre yeni haftanın ilerleyen günlerinde perşembe ve cuma günlerinde sıcaklık düşüşü ve yağış bekleniyor. Yarın sabah sıcaklık 13 derece civarında olacak ve termometreler gün içinde 25 dereceye kadar yükselecek.

Çarşamba günü sabah saatlerinde 12 derece hava sıcaklığına sahne olurken, gün boyu güneşli gökyüzüyle birlikte termometreler 26 dereceyi gösterecek. Perşembe günü sabah sıcaklık 14 derece civarında başlayacak ve sağanak yağışla birlikte 25 derece civarında seyretmesi bekleniyor. Haftanın son iş günü olan Cuma günü ise sabah hava sıcaklığı 10 derece civarında olacak ve gün boyu 21 derece civarında seyredecek.

Meteoroloji'nin raporuna göre Bursa'da sıcaklık ve yağış durumu hafta boyunca değişkenlik gösterecek. Özellikle perşembe ve cuma günleri yağış etkisi artarken, sıcaklık değerlerinde düşüş yaşanması bekleniyor.

Kaynak: Haber merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.