Hava Durumu

Bursa'nın hava durumu:Lodos,gökgürültülü sağanak yağış ve sıcaklık değişimleri

Bursa'nın 5 günlük hava durumu raporu: Lodos uyarısı, gökgürültülü sağanak yağışlar ve sıcaklık değişimleri olacak. Detaylar burada.

Haber Giriş Tarihi: 11.11.2023 08:41
Haber Güncellenme Tarihi: 11.11.2023 08:41
Kaynak: Haber merkezi
Bursa'nın hava durumu:Lodos,gökgürültülü sağanak yağış ve sıcaklık değişimleri

Hafta sonu, lodos etkisi ve gökgürültülü sağanak yağışlarla birlikte sıcaklık değişimleri yaşanıyor.

Hafta sonunun ilk gününde Bursa'da sabah saatlerinde 11 dereceyle başlayan sıcaklık, lodos ve çok bulutlu gökyüzü eşliğinde gün doğumuyla karşılandı. Öğle saatlerinde lodosun etkisi artarken, sıcaklık 16 dereceye yükseliyor.

Öğle saatlerinde şehir genelinde kuvvetli lodos ve çok bulutlu gökyüzü hakim oluyor; sıcaklık 23 dereceyi buluyor. Öğle sonrası ise termometreler 25 derece civarında seyrederken, gökgürültülü sağanak yağışlar başlıyor.

Akşam saatlerinde hava sıcaklığı 24 dereceye düşerken, gökgürültülü sağanak yağış ve çok bulutlu gökyüzü gün batımını süslüyor. Akşam boyunca yağış geçişleri devam ederken, sıcaklık 22 derece seviyelerinde ölçülüyor. Gece saatlerinde de yağış devam ediyor ve sıcaklık 20 derece civarında seyrediyor.

Meteoroloji raporuna göre, Bursa'da hafta sonunda kuvvetli lodos ve gökgürültülü sağanak yağışlar devam edecek. Yeni haftada da benzer durumlar bekleniyor.

Yarın sabah saatlerinde hava sıcaklığı 11 derece civarında olacak. Gün içinde ise sağanak yağışlar devam ederken, sıcaklık 22 dereceye kadar çıkacak.

Haftanın ilk iş günü olan Pazartesi günü, sabah saatlerinde 9 derece civarında başlayacak. Gün içinde yağış geçişleri ve çok bulutlu gökyüzüyle birlikte sıcaklık 18 derece seviyelerinde seyredecek.

Salı günü sabah saatlerinde 10 derece civarında sıcaklık ölçülürken, parçalı bulutlu ve güneşli gökyüzü bekleniyor. Gün içinde sıcaklık en yüksek 20 dereceye kadar çıkacak.

Çarşamba günü sabah saatlerinde sıcaklık 12 derece civarında seyredecek. Gün içinde ise sağanak yağışlar ve çok bulutlu gökyüzüyle birlikte sıcaklık 19 derece seviyelerinde ölçülecek.

Kaynak: Haber merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.