Hava Durumu

Bursa'nın hava durumu nasıl?

Meteoroloji’nin Bursa için hazırladığı 5 günlük tahmin raporuna göre Bursa için sıcaklık uyarısı yapılırken, sağanak yağış için yeniden gün verildi.

Haber Giriş Tarihi: 14.11.2023 10:25
Haber Güncellenme Tarihi: 14.11.2023 10:25
Kaynak: Haber merkezi
Bursa'nın hava durumu nasıl?

Meteoroloji Bursa için 14 Kasım 2023 Salı günü hava tahmin raporunu yayınladı. Şehir genelinde gün içersinde parçalı bulutlu ve güneşli gökyüzüyle birlikte termometreler en yüksek 19 dereceye kadar tırmanırken meteoroloji yağış için yeniden gün vererek uyarı yaptı. İşte Bursa için 5 günlük hava durumu detayları…

Yeni haftanın ikinci iş gününe 9 derecelik bir sıcaklıkla başlayan Bursa genelinde sabah saatlerinde az bulutlu gökyüzüyle birlikte gün doğumu yaşandı.

Öğle saatlerine doğru da az bulutlu ve güneşli gökyüzüyle birlikte hava sıcaklığı 9 derece seviyelerinde seyrediyor.

Öğle saatlerinde şehir genelinde parçalı bulutlu ve güneşli gökyüzüyle birlikte hava sıcaklığı 15 derece seviyelerinde ölçülüyor. 

Öğle saatleri sonrası 19 derece seviyelerinde ölçülen termometrelerin parçalı bulutlu ve güneşi gökyüzü etkili olmaya devam ediyor.

Akşam saatlerine doğru termometreler 16 derece olarak ölçülürken parçalı bulutlu gökyüzüyle birlikte gün batımı yaşanıyor. Akşam saatlerinde az bulutlu gökyüzüyle birlikte hava sıcaklığı 13 derece seviyelerinde ölçülüyor. Gece saatlerinde az bulutlu gökyüzüyle birlikte termometreler 11 derece seviyelerinde.

YAĞIŞ İÇİN YENİ GÜN VERİLDİ

Meteoroloji’nin 5 günlük hava tahmin raporuna göre Bursa için yeni sıcaklık tahmini gelirken sağanak yağış için gün verilerek uyarı geldi.

Yeni haftanın üçüncü iş gününde (YARIN) sabah saatlerinde hava sıcaklığı 9 derece seviyelerinde seyrediyor. Gün içerisinde çok bulutlu ve güneşli gökyüzüyle birlikte 24 derece seviyelerine kadar tırmanıyor.

Yeni haftanın dördüncü iş gününde (PERŞEMBE) sabah saatlerinde 11 derece olarak ölçülürken sağanak yağışlı ve çok bulutlu gökyüzüyle birlikte termometreler en yüksek 18 dereceyi gösterecek.

Haftanın son iş gününde (CUMA) sabah saatlerinde sıcaklığı 6 derece seviyelerinde seyrediyor. Gün içerisinde az bulutlu ve güneşli gökyüzüyle birlikte termometreler 18 derece seviyelerinde ölçülüyor.

Hafta sonunun ilk gününde ise (CUMARTESİ) sabah saatlerinde 9 derece olarak ölçülürken gün içerisinde termometreler sağanak yağışlı ve çok bulutlu gökyüzüyle birlikte 19 derece seviyelerinde ölçülecek.

Kaynak: Haber merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.