Hava Durumu

Bursa'nın hava durumu: Sıcaklık değişimleri ve kuvvetli yağış uyarıları

Bursa'nın hava durumu, haftanın geneline yayılan sıcaklık dalgalanmaları ve kuvvetli yağış uyarılarıyla dikkat çekiyor.İşte haberin detayları.

Haber Giriş Tarihi: 10.11.2023 09:27
Haber Güncellenme Tarihi: 10.11.2023 09:27
Kaynak: Haber merkezi
Bursa'nın hava durumu: Sıcaklık değişimleri ve kuvvetli yağış uyarıları

Haftanın son iş gününde, Bursa genelinde sabah saatlerinde , 8 derece sıcaklıkla parçalı bulutlu gökyüzü eşliğinde gerçekleşti. Öğle saatlerine doğru hava ısısı 10 dereceye yükselirken, parçalı bulutlu ve güneşli bir atmosfer hakim oldu. Akşam saatlerinde 19 derece ölçülürken, gün batımı parçalı bulutlu bir gökyüzüyle yaşandı.

Ancak, Meteoroloji'nin 5 günlük tahmin raporuna göre, Bursa'da yarından itibaren kuvvetli yağışlar bekleniyor. Cumartesi günü sabah saatlerinde başlayacak yağışlar, gün içinde etkisini artırarak devam edecek. Sıcaklık 26 dereceye kadar çıkarken, pazar günü de yağışlar devam edecek ve sıcaklık 22 derece seviyelerinde olacak.

Yeni hafta pazartesi gününe 9 dereceyle başlarken, gün içinde yağışlar ve çok bulutlu gökyüzü etkili olacak, sıcaklık 18 derece seviyelerine ulaşacak. Salı günü ise sabah 10 derece olarak ölçülürken, gün içinde sağanak yağışlar ve çok bulutlu hava devam edecek ve termometreler 20 dereceyi gösterecek.

Kaynak: Haber merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.