Hava Durumu

Fırtına sebebiyle Bursa'da Bursaray seferlerine arıza engeli

Şiddetli fırtına Bursaray'da kataner tel arızasına yol açtı. Bursa'da metro seferleri otobüslerle sağlanıyor. Detaylar burada.

Haber Giriş Tarihi: 05.11.2023 13:32
Haber Güncellenme Tarihi: 05.11.2023 13:32
Kaynak: Haber merkezi
Fırtına sebebiyle Bursa'da Bursaray seferlerine arıza engeli

Bursaray, Bursa'nın ulaşım ağındaki önemli bir parça ve günlük yaşamın ayrılmaz bir parçasıdır. Ancak, son yaşanan şiddetli fırtına, Bursaray seferlerinde bazı sorunlara yol açtı. Şiddetli rüzgar, Sırameşeler istasyonundaki kataner tellerine zarar verdi ve bu nedenle Acemler ile Şehreküstü arasındaki seferlerin durdurulmasına sebep oldu.

Şiddetli fırtına etkisi nedeniyle BursaRay hattının Sırameşeler istasyonunda bulunan kataner telinde hasar meydana geldi. Kataner telinin zarar görmesi, BursaRay seferlerinin geçici olarak durdurulmasına yol açtı. Bursa Büyükşehir Belediyesi Ulaşım AŞ (BURULAŞ) tarafından yapılan açıklamada bu durum şu şekilde ifade edildi: "Yaşanan şiddetli fırtına sebebiyle BursaRay Sırameşeler istasyonunda kataner telinin zarar görmesi sonucu BursaRay işletimi kısa süreli olarak durdurulmuştur. Acemler - Şehreküstü istasyonları arasında ulaşım otobüslerle sağlanacaktır."

Ancak, bu arızanın ne zaman giderileceği veya Bursaray seferlerinin ne zaman normale döneceği hakkında herhangi bir bilgi verilmedi.

Kaynak: Haber merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.