Hava Durumu

Meteoroloji’den Bursa için hava tahminleri

Meteoroloji Bursa için 19 Eylül 2023 Salı günü hava tahmin raporunu yayınladı. Şehir genelinde gün boyu az bulutlu ve güneşli bir gökyüzü hakim olurken hava sıcaklığı en yüksek 29 dereceye kadar tırmanıyor. Öte yandan termometreler hafta sonuna kadar en yüksek 27-28 derece seviyelerinde seyredecek.

Haber Giriş Tarihi: 19.09.2023 11:26
Haber Güncellenme Tarihi: 19.09.2023 11:26
Kaynak: Haber merkezi
Meteoroloji’den Bursa için hava tahminleri

Meteoroloji tarafından Bursa için hazırlanan hava tahmin raporunda Bursa için sabit sıcaklık açıklaması gelirken hafta sonu uyarısı da geldi. İşte detaylar…

Haftanın ikinci iş gününe 14 derecelik bir sıcaklıkla başlayan Bursa genelinde sabah saatlerinde az bulutlu bir gökyüzüyle birlikte gün doğumu yaşandı.

Öğle saatlerine doğru az bulutlu ve güneşli gökyüzüyle birlikte hava sıcaklığı ise 18 derece seviyelerinde.

Öğle saatlerinde az bulutlu ve güneşli gökyüzüyle birlikte hava sıcaklığı 24 derece seviyelerinde ölçülüyor. 

Öğle saatleri sonrası 29 derece seviyelerinde ölçülen termometrelerin yanı sıra az bulutlu ve güneşli gökyüzü şehir genelinde yüzünü gösteriyor.

Akşam saatlerine doğru termometreler 26 derece olarak ölçülürken az bulutlu gökyüzüyle birlikte gün batımı yaşanıyor. Akşam saatlerinde de az bulutlu gökyüzüyle birlikte hava sıcaklığı 21 derece seviyelerinde ölçülüyor. Gece saatlerinde de termometreler 19 derece seviyelerinde.

SICAKLIK HAFTA SONUNA KADAR SABİT

Meteoroloji’nin 5 günlük yeni hava tahmin raporunda Bursa genelinde az bulutlu ve güneşli gökyüzüyle birlikte sıcaklığın hafta sonuna kadar 30 derecenin altında seyredeceği bildirildi.

Yeni haftanın üçüncü iş gününde (YARIN) sabah saatlerinde hava sıcaklığı 15 derece seviyelerinde seyrediyor. Gün içerisinde az bulutlu ve güneşli gökyüzüyle birlikte termometreler 28 derece seviyelerine kadar tırmanıyor.

Haftanın dördüncü iş gününde (PERŞEMBE) sabah saatlerinde 14 derece olarak ölçülürken gün içerisinde az bulutlu ve güneşli gökyüzüyle birlikte termometreler en yüksek 27 dereceyi gösterecek.

Haftanın son iş gününde ise (CUMA) sabah saatlerinde hava sıcaklığı 15 derece seviyelerinde seyrediyor. Gün içerisinde az bulutlu ve güneşli gökyüzüyle birlikte termometreler ise 27 derece seviyelerinde ölçülüyor.

Hafta sonunun ilk gününde (CUMARTESİ) sabah saatlerinde 16 derece olarak ölçülürken gün içerisinde az bulutlu ve güneşli bir gökyüzüyle birlikte sıcaklık en yüksek 28 derece olacak.

Kaynak: Haber merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.